Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA “ο Παράδεισος των Κυριών“.

Ο Σίμος έχει βάλει να κάψουν το «Ολύμπια» και ο Ντίνος τον υποψιάζεται και μάλιστα τον καταγγέλλει στην αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, ο Σίμος λέει τους προβληματισμούς του για τη συμπεριφορά του Ντίνου στην Αμαλία και αυτή τον προτρέπει να πουλήσει το μαγαζί στον Ντίνο να τελειώνουν και να φύγουν.

Ωστόσο η Αμαλία αρχίζει να τον υποψιάζεται και μάλιστα εκφράζει τις υποψίες που της έχουν δημιουργηθεί για τον Σίμο, λόγω της συμπεριφοράς του και των κατηγοριών του Ντίνου στην Πολυξένη, η οποία για άλλη μια φορά τη συμβουλεύει να τα αφήσει όλα και να φύγει με τον άντρα της.

Η Μιράντα έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς ο πατέρας της την κατηγορεί ότι τα έφτιαξε με τον Χριστόφορο. Μάλιστα ο Δονάτος της λέει ότι όλα αυτά τα έμαθε από τον Χρήστο και της ζητάει να γνωρίσει την εγγονή του, την Αμαλία.

Δείτε επίσης: Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Χριστόφορος ζητά απο την Όλγα να γίνει “καρφί”

«O Παράδεισος των Κυριών»: ο Χριστόφορος βρίσκει τη Ματούλα πεσμένη στο πάτωμα

Στη συνέχεια η Μιράντα ενημερώνει τον Χριστόφορο και του λέει επίσης ότι έχει πολλούς ενδοιασμούς για να γνωρίσει στον Δονάτο την Αμαλία.

Ομως, μετά από προτροπή του Χριστόφορου, την ενημερωνει.

Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος επισκέπτεται τον Χρήστο και τον ρωτάει για ποιο λόγο διέσυρε τον ίδιο και τη Μιράντα στον πατέρα της, αλλά εκείνα τη στιγμή μπαίνει μέσα στο σπίτι η Στέλλα και ο Χριστόφορος μένει με το στόμα ανοιχτό.

Μάλιστα, υποψιάζεται πως μέσα κρύβουν τη Ματούλα από κάποιους θορύβους που ακούει και προσπαθεί να μπει στο μέσα μέρος του σπιτιού. Βέβαια, ο Χρήστος προσπαθεί να τον εμποδίσει, αλλά δεν τα καταφέρνει και ο Χριστόφορος βρίσκει τη Ματούλα πεσμένη στο πάτωμα.