Απόψε, στις 21.00, θα προβληθεί από το κανάλι του Αµαρουσίου το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της «Μάγισσας», που ακόµα και προτού ξεκινήσει να προβάλλεται, από το παρθενικό κιόλας τρέιλερ της σειράς, θα λέγαµε -δίχως την παραµικρή υπερβολή- πως τράβηξε τους τηλεθεατές.

Στο διά ταύτα, το επιτυχηµένο σίριαλ µάς λέει προσωρινό αντίο. Όχι οριστικό.

 

«Η Μάγισσα»: Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Τι θα δούµε λοιπόν; Την ώρα της µεγάλης µάχης, τη στιγµή που το σκοτάδι θα γίνει φως. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες, σύµµαχοι και εχθροί, όλοι στα «όπλα». Το καλό και το κακό, που συγκρούονται σφόδρα. Για την τελική επικράτηση. Για την ανάδειξη του ισχυρότερου. Και η επόµενη µέρα; Θα σηµατοδοτήσει νέα αρχή για τις δύο οικογένειες. Αµφότερες, έχουν βαρύ φορτίο: Θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους.

Παράλληλα, φτάνει το τέλος για τη ∆αµιανή (Κατερίνα Λέχου), αφού τίποτα απ’ όσα είχε σχεδιάσει δεν πήγε όπως ήθελε. Και φυσικά οι ενοχές της για την άδικη δολοφονία του εγγονιού της την κυριεύουν. Ο Μιχαήλ, από την πλευρά του, βλέπουµε πως λογοδοτεί για το κακό που προκάλεσε στον Τζανέτο και για την πλεκτάνη που έστησε για να του κλέψει τη θέση. Και όλοι πια µαθαίνουν την αλήθεια. Με τον Αντρέι να σοκάρεται ακόµα περισσότερο. Στο µέτωπο της Θεοφανώς (Έλλη Τρίγγου) τώρα: Έχει φτάσει στην ευτυχή -για εκείνη θέση να φέρει τους πάντες αντιµέτωπους µε τα κρίµατά τους. Τι µένει πια; Η µεγάλη αναµέτρηση µε την Κυπριανή (Θέµιδα Μπαζάκα). Σχεδόν 20 χρόνια µετά, η µάχη ανάµεσα στο καλό και στο κακό περνάει στο κάδρο. Για να µάθουµε ποια δύναµη θα κυριαρχήσει. Happy end; Θα το ξέρετε σε µερικές ώρες.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Κίτσου επιστρέφει στη µικρή οθόνη πρωταγωνιστώντας σε δύο σειρές από τη νέα σεζόν

 

«Η Μάγισσα»: Στον δεύτερο κύκλο το prequel της σειράς

Όσο για τον δεύτερο κύκλο; Θα παρακολουθήσουµε το prequel της σειράς. Στο τελευταίο πλάνο, θα δούµε την κήρυξη της Επανάστασης του 1821 στην Αρεόπολη καθώς και ένα καρέ λίγων δευτερολέπτων µε τη Μαρία Κίτσου, η οποία, όπως έχουµε γράψει σε προηγούµενο φύλλο της «Απογευµατινής», εφεξής στέφεται πρωταγωνίστρια.

Προσεχώς στις οθόνες µας λοιπόν. Με νέα επεισόδια. Γεµάτα σασπένς.

Δείτε ακόμη: Από την "Μάγισσα" στη "Διάφανη αγάπη" ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 15/4/2024