Την πολυαναμενόμενη ένωση έμελλε να ζήσουν οι παίκτες του Survivor 2024 το βράδυ της Κυριακής 14/04/2024, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που παρακολουθήσαμε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Τη στιγμή δηλαδή εκείνη που οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας θα μπορούσαν και πάλι να νιώσουν άνθρωποι και να καλλωπιστούν.

Έτσι, λοιπόν, τόσο οι άνδρες του Survivor όσο βεβαίως και οι γυναίκες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το αφρόλουτρό τους και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τις δύσκολες συνθήκες της επιβίωσης στις παραλίες του Αγίου Δομινίκου.

Μπάνιο με καθαρό νερό, σαπούνια και αρώματα

Μάλιστα, για την ιστορία του Survivor 2024 δεν ήταν λίγοι οι άνδρες που επέλεξαν να βρεθούν κάτω από το ντους με γυναίκες συμπαίκτριές τους.



Αμέσως μετά όλοι οι παίκτες διάλεξαν τα ρούχα που θα φορούσαν στο επερχόμενο πάρτι με συντονιστή τον Γιώργο Λιανό και δεν έπαψαν στιγμή να πειράζουν ο ένας τον άλλον.


Ως είθισται, δε, σε αυτές τις βραδιές του Survivor 2024, οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι έμοιαζαν πραγματικά άλλοι άνθρωποι μετά την ολοκληρωμένη περιποίησή τους.


Και έτσι, επισήμως, το Survivor 2024 άλλαξε σελίδα και πέρασε στην τελευταία ενότητα του φετινού του κύκλου!

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Οι παίκτες συναντιούνται με τον πολιτισμό ενόψει της Ένωσης και κάνουν μπάνιο μετά από 3 μήνες