Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του «Secret Song», ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Απογευματινής», η προβολή του show του Alpha με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού δεν θα γίνει προσεχώς.

Όπως μαθαίνουμε, το show «μετακομίζει» στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με τους ιθύνοντες να εκτιμούν ότι, καθώς τα γυρίσματα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το φθινόπωρο, θα είναι στον αέρα στην αρχή της καινούργιας τηλεοπτικής σεζόν (2024-2025).

Οι καλεσμένοι της Ναταλίας στο «Secret Song»

Την περασμένη εβδομάδα η Ναταλία Γερμανού στα πρώτα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο υποδέχθηκε τον Γιάννη Σμαραγδή, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Αιμίλιο Χειλάκη. Όλους τούς γνωρίζει πολύ καλά εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα με τον Χειλάκη μοιράζονταν επί μακρόν το production του Πέτρου Κωστόπουλου, είτε εκείνος για σπικάζ είτε εκείνη για εκπομπή (ή/και για σπικάζ).

Στα επιμέρους τώρα και σχετικά με την εκπομπή της, οι επόμενοι καλεσμένοι που θα καθίσουν στην πολυθρόνα του «Secret Song» και θα διηγηθούν τις ιστορίες τους είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η ερμηνεύτρια Ηρώ και ο δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος. Στο «μενού» συνάντηση και με τον Αντώνη Ρέμο. Ποιοι άλλοι έχουν σειρά; Η Ναταλία, αλλιώς -για τους φίλους- Ναταλάκι, δεν αποκαλύπτει τα πάντα. Δεν θα έπρεπε κιόλας, εδώ που τα λέμε.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 10/4/2024