Στο επεισόδιο του Survivor 2024 που προβλήθηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε σε κλάματα λόγω του τραυματισμού στο χέρι της, που την έθεσε για αρκετές ημέρες εκτός στίβους μάχης.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας, όσο και αν προσπαθεί να μπει στους αγώνες τόσο περισσότερο δυσκολεύεται και εξέφρασε την ανησυχία της για την παραμονή της στο ριάλιτι.

Δεν μπορώ να είμαι έτσι. Θα φύγω, τι θα κάνω;

«Δεν μπορώ να βάλω καν το τοτέμ ψηλά, δεν μπορώ. Την ώρα που πάω για να συγκεντρωθώ και να τρέξω καλύτερα, πρέπει να κάνω κάτι που θα αφορά αυτό το σημείο. Δεν μπορώ να είμαι έτσι. Θα φύγω, τι θα κάνω; Όταν είμαι έτσι, πώς να σκέφτομαι τον στόχο;» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor 2024 προς την Κατερίνα Δαλάκα, που προσπαθούσε να την ηρεμήσει.

Δείτε το βίντεο


Στο συμβούλιο του νησιού η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε σε ένα μεγάλο δίλημμα, αν θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και θα συνεχίζει να αγωνίζεται παρά τον τραυματισμό της ή θα εγκαταλείψει την προσπάθεια και θα επιστρέψει σπίτι της.


Στο πλευρό της παίκτριας της κόκκινης ομάδας στάθηκαν τόσο οι συμπαίκτες της, όσο και αντίπαλοι, προσπαθώντας να την κάνουν να νιώσει καλύτερα και να μην πάρει μια απόφαση που θα την μετανιώσει, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να ξεσπάει σε κλάματα.


θέλω να αγωνιστώ στους στίβους μάχης

«Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά είναι δικό μου θέμα, που θέλω να αγωνιστώ στους στίβους μάχης. Ξέρω και πως όταν θα έρθει η ώρα, θα είμαι καιρό εκτός και δεν θα έχω βρει τα πατήματά μου».

Ο Γιώργος Λιανός τη ρώτησε αν θέλει να μείνει εκτός παιχνιδιού, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου ωστόσο να λέει πως θα μείνει, μέχρι να έρθει η ώρα να ψηφιστεί. «Είναι χλωμό το μέλλον για εμένα. Δεν έχω εκφράσει τον πόνο που νιώθω και δεν θέλω να τον πω σε κανέναν. Δεν θεωρώ ότι θα επανέλθω, βλέπω μισοάδειο το ποτήρι. Αν βρω τα σκούρα, θα ζητήσω από την ομάδα μου να με ψηφίσει» κατέληξε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: