Καθηλωτικές εξελίξεις προσεχώς στη «Γη της ελιάς», αφού η καθημερινή σειρά του Mega οδεύει προς το φινάλε του τρίτου κύκλου.

Στα επιμέρους, τα νέα για τον Φίλιππο δεν είναι καλά… Οι έρευνες συνεχίζονται και το αμάξι του θα βρεθεί προοιωνίζοντας άσχημες εξελίξεις. Τελικά, έπειτα από μεγάλη έρευνα ο Γιώργης Κουράκος θα είναι αυτός που θα εντοπίσει το άψυχο κορμί του αδικοχαμένου άνδρα.

Τα νέα, όπως είναι επόμενο, δεν αργούν να διαδοθούν. Τα σπαρακτικά ουρλιαχτά της Χάιδως (Στέλλα Φυρογένη) και της Βασιλικής ακούγονται σε ολόκληρη τη Μάνη.

Το ίδιο βράδυ ξεκινά και το μανιάτικο μοιρολόι, το οποίο και θα διαρκέσει μέχρι την κηδεία. Όμως, την ώρα του καφέ της κηδείας η Χάιδω εξαφανίζεται…

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: Ποια είναι η 24χρονη Ειρήνη Τάσσου που συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό ως ‘’Αριάδνη’’

«Γης της ελιάς»: Η Χάιδω έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια

Ο Λυκούργος με το που αντιλαμβάνεται την απουσία της αρχίζει να ανησυχεί… Παίρνει λοιπόν το αυτοκίνητό του και κατευθύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο σπίτι. Και κάπως έτσι διαπιστώνει ότι η Χάιδω έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια.

Ο Λυκούργος κυριολεκτικά την προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και της σώζει τη ζωή. Την ίδια στιγμή η Βασιλική βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ευτυχώς, στο πλευρό της βρίσκονται διαρκώς ο Στάθης και η Αριάδνη. Της εξηγούν πως πάση θυσία θα πρέπει να προχωρήσει τη ζωή της για χάρη του παιδιού της. Αλλά η κοπέλα δεν μπορεί να τους ακούσει.

Η Χάιδω, από την πλευρά της, βυθίζεται στην κατάθλιψη και αρνείται να φάει, να βγει από το δωμάτιό της… Ακόμη και να πιει νερό. Η κατάσταση είναι τραγική και δεν διαφαίνεται ότι μπορεί να συμβεί κάτι που θα βελτιώσει τα πράγματα. Και με όλα αυτά, η αγωνία στην άγονη γη της Μάνης κορυφώνεται για όλους τους πρωταγωνιστές.

Αξίζει όσον αφορά τη Φυρογένη, που είναι και η πρωταγωνίστρια των επόμενων επεισοδίων της σειράς, να προσθέσουμε ότι είναι αριστούχος απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου.

Από το 1995 µέχρι σήµερα έχει συνεργαστεί µε τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (ΘΟΚ) σε περισσότερες από 60 θεατρικές παραγωγές. Έχει συμμετάσχει, επίσης, και πρωταγωνιστήσει σε 14 ταινίες και έχει εμφανιστεί ως τραγουδίστρια με το σχήμα Stelafi.

Δείτε ακόμη: Άντζελα Γκερέκου στα "Παραπολιτικά": Είμαι χαρούμενη για τη συμμετοχή στη "Γη της Ελιάς" - Επανασυστήσαμε την πατρίδα μας ως ποιοτικό προορισμό

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 2/4/2024