Η απόφαση πάρθηκε και το «Deal» από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει στη συχνότητα του Alpha.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου βγήκε στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού και το πρώτο teaser τρέιλερ μόλις 8 δευτερολέπτων που αναγράφει τη φράση «Το παιχνίδι-θρύλος επιστρέφει».

Θα ακολουθήσει ένα δεύτερο τις επόμενες ημέρες που θα είναι casting call τρέιλερ καλώντας τους ενδιαφερόμενους παίκτες να δηλώσουν συμμετοχή.

Τι λένε οι πληροφορίες για την επαναφορά του «Deal»

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιχνίδι αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του εκ νέου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το επόμενο φθινόπωρο, χωρίς ακόμη να έχει «κλειδώσει» η ζώνη.

Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην ώρα του, στις 17.45-18.00 πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να προβάλλεται στη ζώνη των 20.00.

Σε κάθε περίπτωση, σειρά δεν θα προβάλλεται εκείνη την ώρα: Θα είναι ή τηλεπαιχνίδι ή η επαναφορά του «Κάτι ψήνεται».

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για την παρουσίαση του «Deal»

Τώρα απομένει η ανακοίνωση του παρουσιαστή: Η πρώτη επιλογή του καναλιού ήταν η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία με μεγάλη επιτυχία είχε παρουσιάσει παλαιότερα δύο παιχνίδια στη μικρή οθόνη: το «Taxi Girl» στο Mega και το «Money Drop» στο Star.

Σε πρώτη φάση η Βίκυ Σταυροπούλου είχε αρνηθεί την πρόταση για το «Deal».

Το παιχνίδι στη συνέχεια προτάθηκε και στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος φέρεται να απάντησε αρνητικά, αν και το πιθανότερο είναι αυτή τη στιγμή η επιστροφή του στον Alpha.

Τώρα στο τραπέζι έχει πέσει και πάλι το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το παιχνίδι η Βίκυ Σταυροπούλου -είναι η πρώτη επιλογή των στελεχών του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς-, ωστόσο πολύ ισχυρές πιθανότητες να το παρουσιάσει συγκεντρώνει και ο Κρατερός Κατσούλης, που πέρασε μάλιστα και από δοκιμαστικό.

Δοκιμαστικά πάντως αναμένεται να γίνουν και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κατά καιρούς, έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα και κάποιοι επιβεβαίωσαν ότι πέρασαν από δοκιμαστικό. Το κανάλι δεν έχει καταλήξει ακόμη.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 29/3/2024