Δεν θα έχει πλέον καθημερινή παρουσία στη «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σύντομα επίκειται και οριστική αποχώρησή του από την εκπομπή.

Σε πρώτη φάση ο βετεράνος παρουσιαστής θα βγαίνει στην πρωινή εκπομπή του Alpha μόνο Δευτέρα και Παρασκευή.

Η σχέση του παρουσιαστή τόσο με την κεντρική παρουσιάστρια όσο και με άλλα μέλη του πάνελ δεν είναι αυτή τη στιγμή αρμονική και μάλιστα έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε κάθε περίπτωση θα παραμείνει στην Barking Well Media, αναλαμβάνοντας ρόλο-κλειδί στο ριάλιτι «TV stars παρουσιάστε».

Δείτε επίσης: Τα νέα αστέρια της µικρής οθόνης - Το Open επαναφέρει το ριάλιτι "TV Stars παρουσιάστε"

 

Τα περιστατικά που έδωσαν την "χαριστική βολή" για την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι πριν από λίγες ημέρες ήταν η παρουσία του «παλαιοχριστιανού» στην εκπομπή, με τον τελευταίο να διαμηνύει στην παραγωγή ότι δεν επιθυμούσε την παρουσία του Μικρούτσικου στο πάνελ.

Φυσικά δεν ήταν το μόνο περιστατικό, καθώς έχουν προηγηθεί εντάσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ατάκα Μικρούτσικου «έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου» απευθυνόμενος (στον αέρα) στην Κατερίνα Καινούργιου.

Πίσω από τις κάμερες τα πράγματα είναι… ακόμα χειρότερα, με τον Ανδρέα να έχει πολλές φορές εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την εκπομπή και να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο project. Και φαίνεται πως τώρα ήρθε η ώρα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 27/3/2024