Με τη «Μάγισσα» να συνεχίζεται µε β΄ κύκλο την ερχόµενη σεζόν, ο ΑΝΤ1 αναζητά να γεµίσει το υπόλοιπο πρόγραµµά του στην prime time ζώνη.

Ποια νέα καθηµερινή σειρά κλειδώνει για τη νέα σεζόν και έρχεται από Σεπτέµβρη στο πρόγραµµα του ΑΝΤ1;

Η σειρά του Λευτέρη Χαρίτου «Η µάγισσα» θα συνεχίσει να προβάλλεται δυο µε τρεις φορές την εβδοµάδα, οπότε το κανάλι αναζητά µια σειρά που να παίζεται καθηµερινά και κατά προτίµηση στις 21.00, µετακοµίζοντας το prequel της επιτυχηµένης σειράς, που έρχεται του χρόνου, µια ώρα αργότερα.

Αυτή η νέα καθηµερινή σειρά θα είναι βασισµένη σε πασίγνωστο ισπανικό format.

Πρόκειται για το γνωστό «Gran Hotel», το οποίο είχε µάλιστα προβληθεί στην πρωτότυπη ισπανική εκδοχή του παλαιότερα µέσα από τη συχνότητα του Alpha.

H σειρά εποχής αποτελεί δηµιουργία των Ramon Campos και Gema R. Neira, µε πρωταγωνιστές στην πρωτότυπη εκδοχή της τους Yon Gonzalez και Amaia Salamanca.

Είναι ιστορικό δράµα και αποτελείται από τρεις σεζόν και 39 επεισόδια. Η σειρά έκανε πρεµιέρα το 2011 και φινάλε το 2013.

Δείτε επίσης: Παραμένουν στον ΑΝΤ1 οι Γιώργος Λιάγκας, Σάκης Τανιμανίδης και Μαρία Αναστασοπούλου

 

Τι σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 για το «Gran Hotel»

Στον ΑΝΤ1 εξετάζουν αλλαγή στη διάρκεια και επιµήκυνσή της, ώστε τα επεισόδια στην ελληνική µεταφορά να είναι 160, ώστε το σίριαλ να προβάλλεται καθηµερινά µέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Αµαρουσίου.

Σύµφωνα µε την υπόθεση, τα γεγονότα διαδραµατίζονται στην αρχή του 20ού αιώνα σε µια πόλη της Ισπανίας, την Κανταλόα, και αφορούν ένα ξενοδοχείο και τα µυστικά των ιδιοκτητών του.

Με σκοπό να επισκεφτεί την αδερφή του, ο Χούλιο φτάνει στο ξενοδοχείο όπου αυτή εργάζεται.

Εκεί τον πληροφορούν πως η αδερφή του Χριστίνα έχει απολυθεί. Με τη βοήθεια και συνεργασία της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Αλίθια, ο Χούλιο παριστάνοντας κάποιον άλλον πιάνει δουλειά στο ξενοδοχείο, µαθαίνει τι συµβαίνει µε την αδερφή του, ενώ παράλληλα βρίσκει την πραγµατική αγάπη.

Μέσα από δυσκολίες και εµπόδια ο Χούλιο και οι σύµµαχοι που έχει αποκτήσει µαθαίνουν τα µυστικά του Gran Hotel και παλεύουν για δικαιοσύνη.

Υπενθυµίζεται ότι στο παρελθόν ο ΑΝΤ1 είχε προβάλει το «Velvet» - σειρά που υπέγραψαν επίσης οι δηµιουργοί του «Gran Hotel».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 26/3/2024