Στη σημερινή Δοκιμασία Αντιγραφής του Masterchef η αγωνία χτύπησε κόκκινο, καθώς ανάμεσα στα ονόματα που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση βρίσκονταν και κάποια φαβορί. Πρώτη στον εξώστη με ζωγραφισμένη τη χαρά στο πρόσωπό της, ανέβηκε η Ζωή, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Ο δεύτερος που ανακουφίστηκε, καθώς αντέγραψε πειστικά το πιάτο της καλεσμένης chef Θεοδώρας Σακαγιάννη ήταν ο Λευτέρης, διαψεύδοντας όσους τον ήθελαν να συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία.

Ανάμεσα στους δύο συνονόματους που έμειναν στο τέλος, την πιο αδυνάμη προσπάθεια την είχε ο Χρήστος Γανίτης, ο οποίος ακόμα δεν πρόλαβε να γυρίσει πίσω, αποχώρησε ξανά από τον διαγωνισμό μαγειρικής, αυτή τη φορά οριστικά, αφού δε θα υπάρξει άλλη ευκαιρία.

«Δεύτερη φορά που το περνάω. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πάρα πολύ γεμάτος. Μόνο με καλές αναμνήσεις φεύγω πραγματικά», δήλωσε ο Χρήστος Γ. μπροστά στους κριτές. Ενώ on camera σημείωσε πως η έξοδός του είναι σημαδιακή, για να βρίσκεται κοντά στη σύζυγό του, καθώς την επομένη της αποχώρησης γιορτάζουν έναν χρόνο γάμου.