Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» μίλησε η Βίκυ Κουλιανού, μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που περπάτησαν ποτέ στην ελληνική μόδα αλλά και στις διεθνείς πασαρέλες, παραδίδοντας μαθήματα πόζας, η οποία απάντησε και για το «GNTM».

«Επιστρέφει το “GNTM”. Τους εύχομαι τα καλύτερα, αλλά εμένα δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Σε πόσο κόσμο να κάνουν πρόταση; Βέβαια, θα μπορούσαν να μου είχαν κάνει. Δεν μου έχουν κάνει πρόταση. Εγώ χαίρομαι που επιστρέφει, είναι ωραία παραγωγή και ήταν ένα πρόγραμμα που το παρακολουθούσα πάρα πολύ. Όταν είχα κάνει το γκεστ, είχε πάει εξαιρετικά, και στον τελικό που πήγα, πήγε πάρα πολύ καλά. Οι αρμόδιοι γνωρίζουν γιατί δεν έχω δεχτεί πρόταση» είπε αρχικά η Βίκυ Κουλιανού και πρόσθεσε:

«Όλα τα πράγματα κάνουν κύκλους, πρέπει να ανανεώνονται και τα πρόσωπα. Δεν είναι και τόσο παράλογο που δεν θα δούμε τη Βίκυ Καγιά στο “GNTM”».

Δείτε επίσης: Βίκυ Κουλιανού: "Με φλερτάρουν νεότεροι άνδρες και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό"

Να μην ξεχνάμε πως η Βίκυ Κουλιανού υπήρξε πρωτοπόρος στο ελληνικό μόντελινγκ και μαζί με τη Φιλίππα Μάθιους έχουν αφήσει εποχή στις σημαντικότερες επιδείξεις του παρελθόντος, γράφοντας ιστορία σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο, που λάμπει και δεν αφήνει περιθώρια για λάθη.

Και δεύτερες ευκαιρίες.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 21/3/2024