Νέα κόντρα φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει στο χώρο της τηλεόρασης, μεταξύ της Ιωάννας Μαλέσκου και της Σίσσυς Χρηστίδου. Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν αποφάσισε να φύγει από την Κρήτη, αλλά και την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czxnh1r871cp)

Μαλέσκου VS Χρηστίδου: Πώς ξέσπασε η κόντρα 

«Ήταν δύσκολες μέρες. Αυτή τη μετάβαση αλλιώς την είχα φανταστεί, αλλιώς έβλεπα να εξελίσσεται και κάπου ένιωθα λίγο έξω από τα νερά μου. Ξεκινάς κάτι καινούριο, σε ένα πολύ περιορισμένο χρόνο, έχοντας στη διάθεσή σου ελάχιστες μέρες. Μεγάλο κεφάλαιο αυτό» είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, είπε: «Επειδή έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, όταν έκλεινε η πόρτα του σπιτιού μου σκεφτόμουν πάρα πολλά πράγματα. Δεν τα σκεφτόμουν, όμως, δυνατά, γιατί ξέρω ότι ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος που, αν τα αρθρώσω, πόσω μάλλον αν τα πω κάπου, πάντα με τρόμαζε ότι μπορεί να με ποτίσει».

«Αν κάποιοι νομίζουν ότι ξαφνικά παρουσιάστηκα, είναι δικό τους πρόβλημα»

Η Σίσσυ Χρηστίδου στον «αέρα» της εκπομπής της «Χαμογέλα και πάλι», σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου, είπε ότι δέχτηκε επιθέσεις επειδή εμφανίστηκε απότομα, σε σχέση με την ίδια που ξεκίνησε από χαμηλά μέχρι να ανελιχθεί στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας. «Είναι αντικειμενικό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και κορίτσια που ξεκίνησαν και προσπάθησαν να κάνουν το βήμα κι έφαγαν πάρα πολλή λάσπη. Είναι αντικειμενικό αυτό, δεν έχουν φάει όλοι το ίδιο ξύλο στην τηλεόραση» είπε.

«Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει, γιατί ξεκινάς σιγά σιγά από τη δουλειά. Ήμουν στο ρεπορτάζ, ήμουν στο πεζοδρόμιο, ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, μπήκα σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται, το σιγά σιγά. Όταν, όμως, ξαφνικά εμφανίζονται άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε: “Όπα, κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις;”. Αυτό αισθάνομαι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

Πάνω σε αυτό, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι εμφανίστηκα ξαφνικά, ότι “έσκασε ο αφαλός της Ευρώπης και πετάχτηκα εγώ”. Όχι, δεν αισθάνομαι έτσι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι ξαφνικά παρουσιάστηκα, είναι δικό τους πρόβλημα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czxk36txblx5)