Την ώρα που τα συµβόλαια των παρουσιαστών της ψυχαγωγίας που λήγουν βρίσκονται στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, κινητικότητα, και µάλιστα έντονη, υπάρχει και στον τοµέα της ενηµέρωσης.

Ένα από τα συµβόλαια που ολοκληρώνονται φέτος το καλοκαίρι στον ΑΝΤ1 είναι και αυτό της Φαίης Μαυραγάνη, που εντάχθηκε στο κανάλι το καλοκαίρι του 2022 µετακινούµενη από το Open, για να παρουσιάσει την πρωινή ενηµερωτική εκποµπή του καναλιού «Στούντιο µε θέα».

 

Τι λένε οι πληροφορίες για την συνεργασία ΑΝΤ1 - Φαίης Μαυραγάνη

Η συνεργασία αυτή ήρθε 11 χρόνια µετά το τέλος της πρώτης παρουσίας της Φαίης Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1, όπου επί χρόνια παρουσίαζε δελτία ειδήσεων.

Πηγές του καναλιού αναφέρουν πως δεν έχουν ξεκινήσει µέχρι στιγµής οι συζητήσεις µε τη δηµοσιογράφο για την ανανέωση του συµβολαίου της.

Ωστόσο άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για προβληµατισµό στον ΑΝΤ1 όσον αφορά τη συνέχεια της πρωινής ενηµερωτικής εκποµπής του Σαββατοκύριακου.

Οριστική απόφαση βέβαια σε καµία περίπτωση δεν έχει ληφθεί.

Δείτε επίσης: Φαίη Μαυραγάνη: «Δεν έμαθα ποτέ γιατί έφυγα από τον ΑΝΤ1» (Βίντεο)

 

Φαίη Μαυραγάνη: Τα σενάρια για τον ΣΚΑΪ

Την ίδια στιγµή, κρούση φαίνεται να έχει γίνει στη Φαίη Μαυραγάνη από τον Σκάι, καθώς ανοίγουν και άλλες θέσεις στην ενηµέρωση του καναλιού, την οποία σκοπεύει να ενισχύσει περαιτέρω από τη νέα σεζόν.

Για το πολύ πρωινό πρόγραµµα του Σαββατοκύριακου αναµένονται οι επίσηµες ανακοινώσεις από τον Γιώργο Αυτιά για την κάθοδό του στην πολιτική µέσω της Ευρωβουλής, ενώ την ίδια στιγµή θα υπάρχει νέα καθηµερινή ενηµερωτική εκποµπή στον Σκάι στο δίωρο 12.00-14.00. Κάτι που επίσης ενδέχεται να συµβεί και στο πρόγραµµα του Σαββατοκύριακου.

Αποµένει να δούµε αν αυτή η πρώτη κρούση του καναλιού του Φαλήρου στη Φαίη Μαυραγάνη θα πάρει και τη µορφή επίσηµης πρότασης.

Τι άλλο πρέπει να ξέρετε για την όµορφη δηµοσιογράφο; Είναι γεννηµένη στις 3/11/1973, πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Δίστοµο, το 1990 µετακόµισε στην Αθήνα και σπούδασε δηµοσιογραφία. Το 1993 άρχισε να εργάζεται ως ελεύθερη ρεπόρτερ στην ΕΤ1 και στη συνέχεια ως ελεύθερη πολιτική ρεπόρτερ.

Εκεί έµεινε µέχρι το 1997 και στη συνέχεια µεταπήδησε στη σύνταξη και εκφώνηση δελτίων ειδήσεων της ΕΤ1. Από το 1998 µέχρι το 2003 δούλεψε στον Αθήνα 9,84. Ήταν συντάκτρια και εκφωνήτρια δελτίων ειδήσεων του ΑΝΤ1 για 11 χρόνια, αλλά και συµπαρουσιάστρια του άντρα της στο «Στούντιο µε θέα». Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 15/3/2024