Μια νέα αστυνοµική σειρά φαίνεται να ετοιµάζει ο Alpha µε προσωρινό τίτλο «Τιµωρός» και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως όλα δείχνουν, τον Μαθιό του «Σασµού», Δηµήτρη Λάλο, και τον Κανέλλο της «Μάγισσας», Νίκο Ψαρρά.

Πρόκειται για µια σειρά µυστηρίου η οποία βασίζεται στην αµερικανική παραγωγή της Marvel «Punisher» («Τιµωρός») και αφορά την ιστορία ενός πεζοναύτη (Δηµήτρης Λάλος) που βρίσκει νεκρή την οικογένειά του και αποφασίζει να ζητήσει εκδίκηση µε κάθε τρόπο.

Ο ήρωας θα σοκαριστεί όταν συνειδητοποιήσει πως πίσω από τις απώλειές του υπάρχει µια µεγάλη συνωµοσία που επεκτείνεται στον υπόκοσµο, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Νίκο Ψαρρά, ενώ θα αναγκαστεί να µπλεχτεί σε αυτόν προκειµένου να πάρει το αίµα των δικών του πίσω και να λυτρωθεί.

Η ελληνική εκδοχή του «Τιµωρού» θα κάνει πρεµιέρα την επόµενη τηλεοπτική σεζόν και θα προβάλλεται δύο µε τρεις φορές την εβδοµάδα στην prime time του Alpha.

Η σειρά δηµιουργήθηκε για το Netflix από τον Στιβ Λάιτφουτ και βασίζεται στον οµώνυµο χαρακτήρα των Marvel κόµικ. Αποτελεί spin off της τηλεοπτικής σειράς «Daredevil» και τα γεγονότα αυτής διαδραµατίζονται στο κινηµατογραφικό σύµπαν της Marvel, σε συνοχή µε ταινίες και άλλες τηλεοπτικές σειρές του franchise.

Δείτε επίσης: Ο Δημήτρης Λάλος λέει "ναι" σε τέταρτο κύκλο του "Σασμού"

Το βιογραφικό του Δημήτρη Λάλου

Τι πρέπει να ξέρετε για τον Λάλο; ∆εν είναι απλώς ηθοποιός αλλά και σκηνοθέτης και δάσκαλος υποκριτικής. Αποτελεί ιδρυτικό µέλος του θεάτρου «Επί Κολωνώ» αλλά και µέλος της Ελληνικής Ακαδηµίας Κινηµατογράφου.

Ο γεννηµένος στον Βόλο ηθοποιός έµεινε στη Γερµανία από τα οκτώ µέχρι την ενηλικίωσή του. Αφότου επέστρεψε στην Ελλάδα, έτυχε να παρακολουθήσει την παράσταση «Suburbia» της Ελένης Σκότη, στο θέατρο «Φούρνος» και τότε πήρε την απόφαση να ασχοληθεί µε την υποκριτική.

Στα χρόνια που ακολούθησαν πρωταγωνίστησε σε έργα του παγκόσµιου ρεπερτορίου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ελένης Σκότη κυρίως και του Γιώργου Παλούµπη.

Χαρακτηριστικές παραστάσεις στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει είναι: «Bug» του Tracy Letts, «Rottweiler» του Guillermo Heras, «La Chunga» κ.ά. Για το «La Chunga» τιµήθηκε µε το βραβείο «Δηµήτρης Χορν».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 14/3/2024