Δεν πρόκειται, για την ώρα, να υπάρξει κάποια διαδικασία αντικατάστασης της Βούλας Κεχαγιά από την ενηµερωτική εκποµπή του Attica, την οποία συµπαρουσίαζε µέχρι και πριν από µερικές ηµέρες η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οσο αιφνιδιαστική ήταν η αποχώρησή της από την «Αυγή» και η ανάληψη του συγκεκριµένου πόστου, άλλο τόσο έκπληξη προκάλεσε η εξέλιξη αυτή στους κόλπους του τηλεοπτικού σταθµού στον οποίο εργάζεται, ιδιοκτησίας, ως γνωστόν, των Μπάκου, Καϋµενάκη και Εξάρχου.

Δείτε επίσης: Βούλα Κεχαγιά: Μια µπαρουτοκαπνισµένη ρεπόρτερ στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη - Γιατί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την επέλεξε

Attica Tv: Ο πολύπειρος και άρτια πληροφορηµένος Βασίλης Σκουρής

Ωστόσο, σύµφωνα µε πληροφορίες της στήλης, σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κάποια διεργασία αντικατάστασής της, µε την εκποµπή να συνεχίζει την πορεία της µε τους Γιώργο Χουδαλάκη, Βασίλη Σκουρή και Ελλη Τριανταφύλλου.

Άλλωστε, το κενό που δηµιουργείται σε ό,τι αφορά το ρεπορτάζ και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ µετά την αποχώρηση Κεχαγιά, καλύπτεται και µε το παραπάνω από τον πολύπειρο και άρτια πληροφορηµένο Σκουρή.

Δείτε ακόμη: Ψάχνει διευθυντή για την "Αυγή" ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα σενάρια αντικατάστασης

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 13/3/2024