Στις 9 Απριλίου θα ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της «Μάγισσας», που βάφεται µε αίµα.

Η Δαµιανή βάζει υπνωτικό στο κρασί των Λασκαραίων, µε σκοπό να µπουν στον πύργο ο Τζανής και οι Γερακάρηδες. Η νύχτα αυτή θα είναι φονική.

Ο Τζανής θα µπει από την πίσω πόρτα του πύργου και η Δαµιανή θα τον βοηθήσει, ρίχνοντας υπνωτικό στο κρασί όλων. Στην κυριολεξία, θα πιάσουν τους Λασκαραίους στον ύπνο.

Δείτε επίσης: Από "θείος Κανέλλος" στην "Μάγισσα", δικηγόρος στο "Μaestro"

Η µεγάλη λεηλασία θα ξεκινήσει, καθώς ο Τζανής διψάει για εκδίκηση και τα επόµενα επεισόδια στη «Μάγισσα» θα έχουν πολύ θάνατο κι αίµα.

Ο Μάρκος και ο Μιχαήλ δεν θα ξέρουν πώς να διαχειριστούν την κατάσταση και θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν. Ο Κανέλλος θα κληθεί να δώσει µάχη για τη ζωή του. Η Δαµιανή θα βοηθήσει τον γιο της και η Αναστασία θα καταλάβει ότι ήξερε τα πάντα από την αρχή. ∆εν θα προλάβει όµως να την καταδώσει εκεί που πρέπει, γιατί η Δαµιανή θα τη σκοτώσει.

Στο µεταξύ, η Μεταξία θα ελευθερωθεί από τον Τζανή, ενώ η ζωή της Θεοφανώς και του γιου της θα κινδυνεύσουν.

∆υστυχώς, ο Αντρέι δεν γνωρίζει τι συµβαίνει στον πύργο των Λασκαραίων, καθώς ετοιµάζει τη δική του επίθεση µε τους Δραγουµάνους και παράλληλα λύνει κάθε γρίφο γύρω από το παρελθόν του και τον Τζανέτο.

Δείτε ακόμη: ''Η Μάγισσα", Γιλμάζ Χουσμέν: "Έχω ορνιθοφοβία, υπάρχουν περιοχές που δεν μπορώ να κυκλοφορήσω"

 

Η Κατερίνα Λέχου για τον ρόλο της στην «Μάγισσα»

Αξίζει να προσθέσουµε -µιας και η Δαµιανή, η «κακιά» του σίριαλ, είναι η Κατερίνα Λέχου, που µε αυτόν τον ρόλο «τσαλακώθηκε»- τι έχει πει για την ηρωίδα που υποδύεται:

«∆εν χρειάζεται να υπεραναλύσουµε τον χαρακτήρα της. Είναι πολύ ξεκάθαρες οι απόψεις της», λέει και προσθέτει:

«Όλα ήταν δύσκολα, αλλά και πολύ όµορφα. Και αυτά, παρότι µόνο αρνητικός χαρακτήρας ήταν η Δαµιανή. ∆εν τη βλέπεις και λες “καλά τα κάνει”, σε καµία περίπτωση. Τα κίνητρά της όµως δεν είναι αρνητικά. Άλλωστε, γνωρίζουµε πως τα µεγαλύτερα εγκλήµατα γίνονται στο όνοµα της αγάπης. Ενώ ξεκινάει θέλοντας να σώσει την οικογένειά της, θέλοντας να σώσει τον γιο της, φέρνει τον όλεθρο».

Δείτε επίσης: Νέος κύκλος για τη "Γη της Ελιάς" και τη "Μάγισσα"

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 13/3/2024