Ριζικά ανανεωμένο επιστρέφει το «The Voice» στον Σκάι από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι συμφώνησε με το κανάλι του Φαλήρου για την επιστροφή του μουσικού σόου, το οποίο -όσο περίεργο κι αν φαίνεται σε πρώτο χρόνο- είναι και το μακροβιότερο στην ελληνική τηλεόραση.

Το πρότζεκτ θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν δύο φορές την εβδομάδα, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ομάδα των κριτών.

Δείτε επίσης: Σοκ από πρώην παίκτρια του The Voice: Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστο ραδιοφωνικό παραγωγό

Η κριτική επιτροπή του «Voice» αλλάζει

Επιθυμία του καναλιού είναι να αλλάξει όλη η επιτροπή, ενώ από την πλευρά της η ομάδα της παραγωγής προτείνει την παραμονή ενός ή και δύο κριτών.

Για να τονωθεί το ενδιαφέρον του κοινού προς το «The Voice» στον Σκάι θεωρούν ότι το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι κάτι καινούργιο και να μη θυμίζει τους τελευταίους κύκλους του.

Από την Acun Medya ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των νέων προσώπων, ενώ ένας από τους κύριους στόχους φαίνεται πως είναι ο Light, ο οποίος ξεχώρισε στο «Fame Story».

Σημειώνουμε ότι στην επιτροπή του τελευταίου κύκλου ήταν ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου.

Ποιοι θα τους διαδεχθούν και ποιοι είναι πιθανό να παραμείνουν στα πόστα τους, θα φανεί. Στο εγγύς μέλλον.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 11/3/2024