Ένας παίκτης αποχώρησε από το MasterChef 2024, τη νύχτα της Παρασκευής 08/03/2024.

Στον τάκο του MasterChef βρέθηκαν για ύστατη φορά, τη νύχτα της Παρασκευής, η Ζωή, ο Παναγιώτης, ο Χρήστος και η Βιβή προκειμένου να μονομαχήσουν για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Οι τέσσερις παίκτες έπρεπε να τα δώσουν όλα σε μια απαιτητική δοκιμασία που ζητούσε από εκείνους τις πιο λεπτές γαστρονομικές τους δεξιότητες.

«Για μένα είναι η 4η φορά, που είμαι υποψήφια και η ψυχολογία είναι στα πατώματα» εξομολογήθηκε η Βιβή λίγο πριν παρουσιάσουν οι σεφ και κριτές του MasterChef 2024 το πιάτο που θα έπρεπε να αντιγράψει μαζί με τους αντιπάλους της. Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού την καλεσμένη σεφ, Άλεξ Βασιλάτου η οποία και παρουσίασε ένα πιάτο που δεν επέτρεπε στους διαγωνιζόμενους το παραμικρό λάθος και την παραμικρή αστοχία.

Στη συνέχεια, ντιμετωπίζοντας αρκετές δυσκολίες στη διάρκεια της δοκιμασίας,  η Ζωή, ο Παναγιώτης, ο Χρήστος και η Βιβή ετοίμασαν τα πιάτα τους και τα έστειλαν προς δοκιμή στους κριτές και την καλεσμένη τους, χωρίς να γνωρίζουν ποιο ανήκει σε ποιον παίκτη του MasterChef.

Αφού βαθμολόγησαν κάθε προσπάθεια, οι τρεις κριτές και η καλεσμένη τους βρέθηκαν μπροστά στους δυο άνδρες και στις δυο γυναίκες προκειμένου να τους ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Η απόφαση είχε παρθεί και από το MasterChef 2024 κλήθηκε να αποχωρήσει ο Χρήστος Γανίτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

MasterChef 2024 | Ποιος είχε το χειρότερο πιάτο και αποχώρησε από τον διαγωνισμό;