Μια αξέχαστη βραδιά µε λαϊκές επιτυχίες και δυνατά συναισθήµατα έρχεται στο «Σπίτι µε το Mega». Αύριο στις 22:10 η Ρούλα Κοροµηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Νίκο Μακρόπουλο.

Διαβάστε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Συμπαρουσιαστής-"έκπληξη" στη νέα εκπομπή του

Ο λαϊκός ερµηνευτής µε τη στιβαρή φωνή κάνει αναδροµή στην πολύχρονη καριέρα του και µας προσκαλεί να διασκεδάσουµε µε τις γνωστές επιτυχίες του: «Πού και πού», «Τα έχω όλα», «Κάνε χιλιοστά τα χιλιόµετρα», «Μπορεί», «Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», «Πού είσαι», «Έχω έρωτα µαζί σου» και άλλες. ∆ίπλα του θα βρεθούν οι φίλοι του Χριστίνα Μαραγκόζη, Λένα Παπαδοπούλου, Χρήστος Παπαδόπουλος για να ερµηνεύσουν µαζί του τις επιτυχίες του.

Σπέσιαλ γκεστ ο µουσικοσυνθέτης και στιχουργός Αλέκος Χρυσοβέργης που υπογράφει πολλές από τις επιτυχίες του. Στη βραδιά συµµετέχει ο Βασίλης ∆ήµας. Επίσης, λαµπερά πρόσωπα µας χαρίζουν κέφι: Στέλλα Γκαντώνα, Σωτήρης Ξενάκης, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Αθανασία Ακρίβου, Μαρία Αστερίου, Ηλιάνα Κουλαρµάνη, Μάρα ∆αρµουσλή, ∆ηµοσθένης Καρµοίρης, Άννα Μπεζάν, Γιάννης ∆ρυµωνάκος. Στο αφιέρωµα αυτό ο τραγουδιστής, αναπολώντας τη συνεργασία του µε τον Βασίλη Καρρά, ερµηνεύει το «Λάθος καρδιά γυρεύω», το τελευταίο τραγούδι που του έγραψε ο αξέχαστος βάρδος. Ενώ αποκαλύπτει ότι τον είχε συµβουλεύσει να «βάζει την ψυχούλα του» σε κάθε ερµηνεία.

Tip: Ο Μακρόπουλος γεννήθηκε και µεγάλωσε στην Κάτω Τούµπα της Θεσσαλονίκης και συγκεκριµένα στη γειτονιά του Αγίου Φανουρίου. Από µικρή ηλικία ασχολήθηκε µε τη λαϊκή µουσική. Άρχισε να µαθαίνει κιθάρα και η πρώτη φορά που τραγούδησε µπροστά σε κοινό ήταν σε σχολική γιορτή για το Πολυτεχνείο. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως ήταν αναποφάσιστος όταν ήταν νέος τι επάγγελµα θα έκανε. Στα 18 λοιπόν σπούδασε στην Αθήνα Φυσική Αγωγή, ενώ προτού ολοκληρώσει τις σπουδές του πρωτοτραγούδησε σε µαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Όταν απολύθηκε από τον στρατό, άφησε για λίγο το τραγούδι και έγινε ιδιωτικός υπάλληλος. Στην πορεία αποφάσισε να φτιάξει δική του επιχείρηση ως υδραυλικός. Τελικά ξαναγύρισε στο τραγούδι ύστερα από πολλές προσπάθειες να βρει δουλειά σε νυχτερινό µαγαζί. Το 1994 ξεκίνησε να τραγουδάει σε µπουζούκια στην Καλαµάτα. Ακολούθησαν η Νέα Κηφισιά και η Θεσσαλονίκη. Η συνεργασία on stage µε τους Γιώργο Μαζωνάκη και Άντζυ Σαµίου τον «απογείωσε». Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.