Το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου 2024, σε ειδική εκπομπή της ΕΡΤ, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, με τίτλο «Eurovision σε είδον» θα ακούσουμε για πρώτη φορά το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στον 68ο Διαγωνισμό Eurovision 2024.

Την Πέμπτη το βράδυ θα γίνει η αποκάλυψη του νέου τραγουδιού με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει λίγα 24ωρα πριν την πρώτη μετάδοση του τραγουδιού, ο τίτλος του είναι «Ζάρι», θα έχει ελληνικό στοιχείο και αρκετά έθνικ στοιχεία, ενώ το βίντεο κλιπ έχει ήδη γυριστεί και αναδεικνύει ελληνικά μνημεία, όπως το Ηρώδειο και ο Παρθενώνας.

Δείτε ακόμη - Θανάσης Αλευράς: Το πρώτο του σχόλιο για την παρουσίαση της Eurovision - "Σουηδία ερχόμαστε"

Στο στούντιο καλεσμένος θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει επιμεληθεί αρκετές συμμετοχές της Ελλάδας στο παρελθόν, μεταξύ των οποίων και της Έλενας Παπαρίζου το 2005, που χάρισε τη νίκη στη χώρα μας, αλλά και ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα, που θα σχολιάσουν τον διαγωνισμό τραγουδιού για λογαριασμό της ΕΡΤ

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: