To Survivor επιστρέφει σήμερα, Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, με νέο επεισόδιο και η κατάσταση μεταξύ των ομάδων είναι τεταμένη.

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε οι παίκτες του ριάλιτι χαρακτηρίζουν την ατμόσφαιρα που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο ως μπουρλότο.

Η ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός

«Αλλάζουν τα πράγματα, περισσότεροι αγώνες, περισσότερη ατομική ευθύνη», ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός, πριν ανακοινώσει τον αγώνα ασυλίας.

Οι Μπλε μπορεί να έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο από εδώ και στο εξής οι ισορροπίες αλλάζουν και αυτό ίσως τους κοστίσει σε νίκες.

Ο Τζέιμς Καφετζής βάζει τις φιτιλιές στους μπλε και μερικοί συμπαίκτες του αναφέρονται στο γεγονός με σκοπό να αποκαλύψουν την υπόγεια δράση του. Στο συμβούλιο του νησιού ο Σταμάτης παίρνει την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για τη διάσπαση της ομάδας τους φωτογραφίζοντας μάλιστα τον Τζέιμς Καφετζής ως υπαίτιο για την υπάρχουσα κατάσταση.


Yπενθυμίζεται ότι ο ΣΚΑΪ σε συνεννόηση με την τουρκική παραγωγή αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή στις ημέρες προβολής των επεισοδίων όχι προς το κακό, αλλά προς το καλό.

Συγκεκριμένα το Survivor θα προβάλλεται από την Κυριακή έως την Πέμπτη, δηλαδή θα είναι στις οθόνες μας μια ημέρα παραπάνω. Αυτό που αναμένεται να μάθουμε είναι ποιες μέρες θα γίνεται η αποχώρηση και πότε το έπαθλο φαγητού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ώρα προβολής δεν αλλάζει και μένει σταθερά στις 21:00

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: