Μια στιγμή έντονης έντασης μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Θέμη Μάλλη έλαβε χώρα στην "Super Κατερίνα" το πρωί της Παρασκευής.

Η παρουσιάστρια του ALPHA πέταξε το μικρόφωνο εκνευρισμένη και έφυγε από το πλατό, με αποτέλεσμα να "πέσουν" κατευθείαν διαφημίσεις.

Τι συνέβη όμως;

Προβλήθηκαν κάποια αποσπάσματα από το podcast του Λάκη Λαζόπουλου και η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον αέρα της εκπομπής, πως κάποια πράγματα που είπε για εκείνη την προσέβαλαν και δεν ήθελε να τα σχολιάσει.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τη συνάντηση με τον Μάνο Δασκαλάκη – "Το σκέφτηκα πολύ αλλά θέλω να το πω"


Ο εκνευρισμός της Κατερίνας Καινούργιου 

“Είπα δεν θα απαντήσω, είπα δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται. Ο Ανδρέας δεν ξέρει… Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή πού και πού αν δεν σας πειράζει. Ωραία παίξτε το. Έλα Θέμη μου. Θες να με κάνεις ρεζίλι;” τόνισε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε:

“Ήθελα κάτι να πω κάτι που είναι viral και με έχει ενοχλήσει. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας, συνεχίστε οι υπόλοιποι”.

Δείτε ακόμη: Βίντεο: Όταν η Κατερίνα Καινούριου έλεγε πως η Δανάη Μπάρκα δεν θα έκανε ποτέ κάτι με τον πρώην σύντροφό της

Δείτε το βίντεο: