Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνει ο Σασμός με τη Σάντρα που έρχεται στο χωριό να διεκδικεί τον Αστέρη από τα χέρια της Αργυρώς βάζοντας σε κίνδυνο τη σχέση του ζευγαριού.

Η Σάντρα μπαίνει στο χωριό φορτωμένη με τσάντες. Κάποια από αυτές της πέφτει, τα πράγματά της χύνονται στο έδαφος και ο Αστέρης που περνάει τυχαία από εκεί, σκύβει για να τη βοηθήσει.

Εκείνη του λέει πως δεν χρειάζεται βοήθεια και ο Αστέρης της εξηγεί πως είναι άδικο ως περαστική από το χωριό τους να της μείνει άσχημη εντύπωση. Τότε του λέει ότι δεν είναι περαστική θα μείνει για κάποιο διάστημα ενώ του λέει ότι είναι κόρη του Δημήτρη Μαραθάκη. Όλοι θα την καλοδεχτούν στο χωριό, εκείνη όμως θα έχει στραμμένη την προσοχή της πάντα στον Αστέρη.


Σε μία συνάντησή τους θα του πει πως από την πρώτη στιγμή που τον είδε, ένιωσε όμορφα αλλά δε θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Εκείνος της λέει ότι είναι δοσμένος στην οικογένειά του αλλά η Σάντρα επιδιώκει συνεχώς να είναι κοντά του! Τα προβλήματα στη σχέση με την Αργυρώ θα ξεκινήσουν όταν εκείνη καταλάβει τα αισθήματα της Σάντρας και θα του πει πως δεν της αρέσει αυτό που γίνεται πίσω από την πλάτη της!

Τελικά πάντως η κόρη του Μαραθάκη θα βρει παρηγοριά στον Βαγγέλη που επίσης του αρέσει ο τζόγος!