Το φινάλε του Α' κύκλου του «Famagusta» πλησιάζει και οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές.

Στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε την έναρξη της δίκης του Μάικλ, κατά την οποία ο ίδιος προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του, την ώρα που η αγόρευση του Ανδρέα είναι καταπέλτης γι' αυτόν.

Ενώ ο Μάικλ συνεχίζει την έρευνα για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974, προετοιμάζεται και για την επικείμενη δίκη του για τον φόνο της Ελένης.

Δείτε επίσης: MEGA-λη πρωτιά για το "Famagusta"



Η ώρα της δίκης φτάνει και ο Μάικλ προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι αθώος, ενώ την ίδια στιγμή τα στοιχεία που υπάρχουν είναι επιβαρυντικά για εκείνον, ειδικά μετά την ψεύτικη κατάθεση που πήγε και έδωσε η Κατερίνα.

Πρόσωπα από το περιβάλλον του αλλά και της άλλης πλευράς δίνουν καταθέσεις στο δικαστήριο και όταν φτάνει η δική του ώρα για κατάθεση, ο ίδιος δηλώνει πως είναι αθώος και κατηγορεί την Κατερίνα για τα ψέματα που είπε εναντίον του.

Ο Ανδρέας που έχει αναλάβει την υπόθεση από την πλευρά του θύματος, είναι πεπεισμένος ότι ο Μάικλ είναι ο ένοχος και μάλιστα η αγόρευσή του είναι καταπέλτης για τον νεαρό δημοσιογράφο.

Στη συνέχεια, όμως, η μεγάλη ανατροπή γίνεται και στο δικαστήριο εμφανίζεται ένας μάρτυρας-κλειδί, ο οποίος είναι ο μόνος που γνωρίζει την αλήθεια και με την κατάθεσή του θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Δείτε ακόμη: Έμιλυ Κολιανδρή: "Ο πατέρας μου ήταν από την Αμμόχωστο, μεγάλωσα με αυτό το ανοιχτό τραύμα"