Οι εξελίξεις τρέχουν στην «Παραλία» της ΕΡΤ1.

Με αφορµή την επικείµενη συναυλία των χίπηδων δηµιουργείται οµάδα προστασίας, που επαναφέρει σκληρές αναµνήσεις στον Στιβ από τον πόλεµο του Βιετνάµ.

Το ίδιο βράδυ, ο Χάρι σε µια ειλικρινή συζήτηση µε τον Γράντο µοιράζεται µαζί του το παρελθόν του και την πρόσφατη ανακάλυψη του πραγµατικού του πατέρα, φέρνοντας στο προσκήνιο την ανάγκη του Γράντου να µάθει για τους βιολογικούς του γονείς.

Απρόσµενη τροπή παίρνουν τα γεγονότα όταν ο Λοΐζος πλησιάζει τον Χάρι για να µάθει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της χαµένης του αδερφής, καθώς δεν πρόλαβε να τη γνωρίσει όσο ήθελε.


Δείτε επίσης: Μαρία Ναυπλιώτου: "Ζήτησα τη βοήθεια ψυχοθεραπεύτριας, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ"

Η υπόθεση της «Παραλίας»

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στα Μάταλα το 1969. Πρωταγωνίστρια, η γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη), που επιστρέφει από το Λονδίνο στον τόπο της, για να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο (Γιάννης Κουκουράκης). Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση µε τις παιδικές της φίλες. ∆ίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων κι εκεί η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», µέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (∆ηµήτρης Μοθωναίος).

Ανάµεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά µε πόνο και εµπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο µιας δίνης που θα συµπαρασύρει στο πέρασµά της όλα όσα οι ήρωές µας θεωρούσαν δεδοµένα. Σύντοµα, µε αφετηρία µια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία, ο παράδεισός της θα δοκιµαστεί πολύ σκληρά.



Τρεις νέοι χαρακτήρες στην σειρά 

Μάλιστα, προσεχώς έρχονται τρεις νέοι χαρακτήρες µε τα δικά τους µυστικά, που θα καθορίσουν σε µεγάλο βαθµό τις εξελίξεις, τόσο στις σχέσεις µεταξύ των ηρώων όσο και στην αποκάλυψη του δολοφόνου της Ρηνιώς.

Ανάµεσά τους είναι η Μαρία Ναυπλιώτου, στον ρόλο της χήρας ψυχιάτρου που θέλει να εφαρµόσει καινούργιες µεθόδους. Η αναπάντεχη συνάντησή της µε τον Χάρη και τον πιτσιρικά θα την κάνει να αναθεωρήσει αυτή την επιλογή και θα την οδηγήσει ξανά στο φως, το οποίο νόµιζε ότι είχε αποχαιρετήσει για πάντα.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 20/2/2024