Η Ναταλία Γερµανού, απαντώντας για το πώς νιώθει µετά τα όσα δήλωσε -και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως- για τον Γιώργο Νταλάρα, εστιάζοντας στην αυτοαναφορικότητα στην τηλεόραση, αλλά και στα πεσίµατα, δήλωσε στην εκποµπή της Φαίης Σκορδά στον Σκάι «Fay’s Time»:

«Οµάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Πάντα ήµουν οµαδικός τύπος. Μετά από όλο αυτό που έγινε µε τον Γιώργο Νταλάρα, ίσως έχω χάσει λίγο την µπάλα του τι σηµαίνει κάνω ψυχαγωγική τηλεόραση. Αισθάνοµαι ότι πιθανότατα άθελά µου έχασα τον στόχο. Υπάρχει αυτοαναφορικότητα στην τηλεόραση και σε πολλές εκποµπές πουλάει. Καλό θα είναι να την αποφύγω», είπε αρχικά η Ναταλία Γερµανού και πρόσθεσε:

«Το “πέσιµο” είναι δηµοσιογραφική έρευνα»

«Το “πέσιµο” είναι δηµοσιογραφική έρευνα. Εννοείται ότι θα συνεχίσει αυτό να υπάρχει στην εκποµπή µου. ∆εν εννοούσα ποτέ ότι κάνω το “Μονόγραµµα” της ΕΡΤ. Απλώς, κάθε εκποµπή διαφοροποιείται ανάλογα µε τον τρόπο που σχολιάζουν οι παρουσιαστές της. ∆εν µε ενοχλούν τα σχόλια, τα σέβοµαι όλα».

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Νταλάρα: “Αξίζει παραπάνω σεβασμό, δεν είναι influencer του Tik Tok”

Ο δε Κώστας Χατζής, αναφορικά µε την ιστορία µε τον Γιώργο Νταλάρα, -µην ξεχνάµε πως του χρέωσαν πως δεν στηρίζει τους άλλους τραγουδιστές, και δη τους νεότερους είπε:

«Ξέθαψε τους παλιούς από την αφάνεια. (Ρωτάτε) πόσο έχει προσφέρει στον χώρο του πολιτισµού;».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 20/2/2024