Το βράδυ της Κυριακής 18/02/2024, Μαχητές και Διάσημοι μπήκαν στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας η οποία ξεκίνησε αρνητικά για τους κόκκινους οι οποίοι δεν κατάφεραν να έρθουν πρώτοι στο αγώνισμα.

Έτσι οδηγήθηκαν στην κάλπη και ψήφισαν και η απόφαση πάρθηκε, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός. Σχεδόν ομόφωνα στον τάκο οδηγήθηκε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.


Το περίμενα

«Το περίμενα, έχω κάνει την αυτοκριτική μου και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο νέος παίκτης των Διασήμων, Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Οι «Μαχητές» κέρδισαν με σκορ 12-10.


Στο επίκεντρο ο Τζέιμς

Λίγο αργότερα, ο Τζέιμς Καφετζής απασχόλησε την αντίπαλη ομάδα με την Ασημίνα να σχολιάζει πως «δεν ήρθα για να αποδείξω τίποτα, έχει να κάνει με την οικογένειά μου».


Από την πλευρά του, ο παίκτης της Μπλε ομάδας ανέφερε πως είναι «προνόμιο το ότι ο κόσμος με ήθελε για τον χαρακτήρα και όχι την αγωνιστικότητά μου».


Νέο συμβούλιο, νέος προτεινόμενος

Στη συνέχεια, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να κρίνουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.


«Οι Μαχητές μίλησαν, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.


Σύμφωνα με την σχεδόν ομόφωνη απόφαση των συμπαικτών του, στον τάκο του Survivor 2024 βγήκε πρώτος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος που διανύει μόλις την δεύτερη του εβδομάδα στο νησί.


Tο αποτέλεσμα είναι δίκαιο

«Το περίμενα, έχω κάνει την αυτοκριτική μου, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και είμαι εντάξει με αυτό» παραδέχθηκε, o παίκτης των Διασήμων στο επεισόδιο της Κυριακής.

Το αποψινό επεισόδιο

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι τηλεθεατές του Survivor θα παρακολουθήσουν άλλη μια επίθεση της Ασημίνας στον Τζειμς, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: