Car and Driver Μαρτίου

 

Σε αυτό το τεύχος

Το Car and Driver γιορτάζει 35 χρόνια στην Ελλάδα και χαρίζει ένα εντυπωσιακό «παπί». Βρείτε το τυχερό κουπόνι μέσα στο περιοδικό και κερδίστε ένα UM Flash 125 LZ που οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου και δίνει νέα πνοή στις αστικές μετακινήσεις, με τη σχεδίαση και τη χρηστικότητά του.

Σε αυτό το τεύχος, δοκιμάζουμε:

  • Το νέο Volvo EX30, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό compact SUV της σουηδικής φίρμας που φέρνει τη βιώσιμη πολυτέλεια σε άλλο επίπεδο.
  • Το εντυπωσιακό KIA EV9, το νέο ηλεκτρικό επταθέσιο SUV που ανατρέπει τα καθιερωμένα σε τεχνολογίες και ανέσεις και το καταξιωμένο και πανίσχυρο VW Touareg PHEV με ισχύ 381 PS.
  • Το νέο SERES 5 ένα υπερπολυτελές SUV με τετρακίνηση, προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και χαρακτήρα λιμουζίνας, το νέο Honda CR-V e:HEV AWD το εξαιρετικά δημοφιλές, υβριδικό SUV και το εντελώς νέο Mitsubishi ASX.
  • Ακόμη συγκρίνουμε το ανανεωμένο Peugeot 2008 1.2 PureTech 130 με το Audi Q2 TFSI 150 και το Ford Focus0 125PS με το Opel Astra 1.2T 130PS.

+

FORMULA 1 2024 PREVIEW

Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών ξεκινά. Μάθετε τα πάντα για τα νέα μονοθέσια, τις ομάδες και το πρόγραμμα των αγώνων.