Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου 17/02/2024 ο νέος κύκλος του J2US, εντείνοντας τον ανταγωνισμό για την τηλεθέαση στην prime time ζώνη. Τα 16 ζευγάρια του τηλεοπτικού show διεκδικούν τον φετινό τίτλο του νικητή, ενώ στα highlight της βραδιάς ήταν το συγκινητικό αφιέρωμα στον αείμνηστο Βασίλη Καρρά, και τα δάκρυα της Δέσποινας Βανδή.

Δείτε ακόμη - J2US: Κατέρρευσε η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Καρρά και ξέσπασε σε κλάματα (Βίντεο)


Την ίδια ώρα, πρεμιέρα έκανε και το «5Χ5 Σπέσιαλ» με τον Θάνο Κιούση στον ΑΝΤ1, ενώ νωρίτερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε πάσα με τον «Εκατομμυριούχο». Στη Δημόσια Τηλεόραση η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος ανέλαβαν για ακόμη ένα Σαββατόβραδο τη διασκέδαση των τηλεθεατών με την μουσική εκπομπή «Νύχτα Στάσου».


Δείτε επίσης - Δέσποινα Βανδή: "Άναψε φωτιές" στην πρεμιέρα του J2US με την αποκαλυπτική της εμφάνιση (Βίντεο)


Η τηλεθέαση στην prime time του Σαββάτου

Την πρωτιά εξασφάλισε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος», αφού σημείωσε 15,6% στο δυναμικό κοινό, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την απήχησή του. Η πρεμιέρα του J2US τερμάτισε δεύτερη με 14,4% και εκείνη του «5Χ5 Σπέσιαλ» βρέθηκε λίγο πιο πίσω στο 12,6%. Τέλος, το «Νύχτα Στάσου» κατέγραψε τηλεθέαση 4,6%.

Περνώντας στο σύνολο, ο «Εκατομμυριούχος» έδειξε τη δυναμική του και εκεί με 18,1%.

Το J2US ακολούθησε με 17,1% και το «5Χ5 Σπέσιαλ» με 13,9%. Το μουσικό πρόγραμμα της Μελίνας Ασλανίδου και του Χρήστου Νικολόπουλου «έκλεισε» με 8,6% στο σύνολο.


Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ 15.6%
J2US 14.4%
5X5 12.6%
ΝΥΧΤΑ ΣΤΑΣΟΥ 4.3%

ΣΥΝΟΛΟ

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ 18.1%
J2US 17.1%
5X5 13.9%
ΝΥΧΤΑ ΣΤΑΣΟΥ 8.6%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.