Την ύστατη μάχη στο Survivor 2024 κλήθηκαν να δώσουν το βράδυ της Τετάρτης τέσσερις παίκτριες από την ομάδα των Διασήμων. Ο λόγος για τη Ζωή Ασουμανάκη, τη Μαρία Αντωνά, την Κατερίνα Δαλάκα και την Όλγα Πηλιάκη, οι οποίες βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα, για διαφορετικούς λόγους, στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η παίκτρια με τα καλύτερα στατιστικά από την πρώτη μέρα του Survivor ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, οπότε και είχε την δυνατότητα να επιλέξει τον τελικό στόχο της μονομαχίας. Στη δεύτερη θέση ήρθε η Μαρία Αντωνά, ενώ στην τρίτη η Όλγα Πηλιάκη και τελευταία η Ζωή Ασουμανάκη.

Ως είθισται, δε, τα ματσαρίσματα σε αυτό το σημείο του Survivor έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες και ο Γιώργος Λιανός έδειξε πως θα έπρεπε να κοντραριστεί η Κατερίνα Δαλάκα με τη Ζωή Ασουμανάκη και η Μαρία Αντωνά με την Όλγα Πηλιάκη. Οι ηττημένες από τα δύο αυτά δίδυμα θα «πάλευαν» μεταξύ τους ώστε να προέκυπτε και το πρόσωπο εκείνο που θα έπρεπε να αφήσει αυτήν ακριβώς τη χρονική στιγμή πίσω τον Άγιο Δομίνικο και τον Survivor.

Έχοντας «καθαρίσει» με ευκολία τις μονομαχίες τους, η Κατερίνα Δαλάκα και η Όλγα Πηλιάκη κάθισαν ήρεμες στον κόκκινο πάγκο, αφήνοντας πίσω τις άλλες δύο παίκτριες των Διασήμων να τα δώσουν όλα για την παραμονή στο παιχνίδι. Εμφανώς αγχωμένες αμφότερες, Μαρία Αντωνά και Ζωή Ασουμανάκη ρίχτηκαν για τελευταία φορά στον στίβο μάχης.


Έβαλα τα δυνατά μου, έκανα ό,τι μπορούσα

Εκεί λοιπόν, με σκορ 4-2, η αποχώρηση του Survivor 2024 κρίθηκε και η Ζωή Ασουμανάκη ήταν εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο δεν έκρυψε τη βαθιά του θλίψη γι' αυτή την έκβαση της μονομαχίας. «Έβαλα ό,τι είχα και δεν είχα στο run, δεν είμαι αθλήτρια. Έβαλα τα δυνατά μου, έκανα ό,τι μπορούσα και χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους εδώ», τόνισε, μεταξύ άλλων, η Ζωή Ασουμανάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Μεγάλη συγκίνηση για τη Ζωή, την αγκάλιασε και ο Φάνης!