Η Ζήνα Κουτσελίνη, βρέθηκε στη γιορτή του Χάρη Λεμπιδάκη και μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» για τα συμβόλαια που λήγουν, είπε πως λήγει και το δικό της αλλά αυτό δεν αποτελεί είδηση καθώς αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο και ανανεώνεται.

«Η ανανέωση δεν με βιάζει. Όλα έρχονται όταν πρέπει και γίνονται εάν πρέπει να γίνουν. Η βραδινή μου εκπομπή θα πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερο δείγμα για να αποφασίσει ο σταθμός για το μέλλον της. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να είμαι στο σταθμό που βρίσκομαι και με τις δύο εκπομπές μου στην επόμενη σεζόν».

Κουτσελίνη: Η Φαίη θα αξιολογήσει όλες τις αλλαγές στον ΣΚΑΪ

Για τη Φαίη Σκορδά είπε: «Μπορεί η Φαίη σήμερα να είναι στον ΣΚΑΪ και αύριο να είναι αλλού. Είναι ωραίο οι παρουσιαστές να πηγαίνουν εκεί που νιώθουν ασφάλεια και αγάπη όταν λήγουν τα συμβόλαιά τους. Γνωρίζω τη Φαίη πολλά χρόνια και θεωρώ ότι αν νιώσει αμοιβαία αγάπη στο κανάλι που βρίσκεται δεν θα έχει λόγο να φύγει. Ο ΣΚΑΪ την πρώτη χρονιά έκανε αυτό που υπέγραψε η Φαίη Σκορδά, την επόμενη χρονιά έκανε κάτι άλλο και της άλλαξε ώρα. Η Φαίη θα αξιολογήσει όλες τις αλλαγές στον ΣΚΑΪ και θα πάρει τις αποφάσεις της. Οποιαδήποτε εκπομπή βρίσκεται  στη ζώνη 12-2 αδικείται γιατί τα θέματα έχουν ‘’καεί’’».

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα είπε πως είναι δύο πρόσωπα που ο Ant1 θέλει πάση θυσία να κρατήσει και θα κάνει τα πάντα.
«Δεν θεωρώ πως  είναι ώρα να  πάει στην πρωινή ζώνη ο Αρναούτογλου. Είναι πολύ επιτυχημένος εκεί που είναι. Ο Αρναούτογλου είναι το χρυσό βραβείο της χρονιάς και θεωρώ πως ο ANT1 δεν θέλει να χάσει ούτε τον Γρηγόρη ούτε τον Λιάγκα. Η Ηλιάνα Ππαγεωργίου αδικήθηκε όταν της δόθηκε η ευκαιρία να κάνει μεσημεριανή εκπομπή γιατί ήταν μετά την Ελένη Μενεγάκη. Τα κόνσεπτ που έχει αναλάβει δεν της έχουν επιτρέψει να δείξει τις ικανότητές γιατί και το Shopping Star το ανέλαβε μετά τη Βίκυ Καγιά. Είναι ένα πρόσωπο με μέλλον και θεωρώ ότι θα έρθουν τα καλύτερα για εκείνη.

Στη γιορτή του Χάρη Λεμπιδάκη βράθηκε και η Βάσια Λόη, η οποία μετά από 15 χρόνια αποχής από την τηλεόραση είπε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει. «Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Παρακολουθώ από το σπίτι και μου αρέσουν όλα τα πρόσωπα. Η επιλογή μου να αποχωρήσω ήταν γιατί θεωρούσα ότι είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος μου», πρόσθεσε.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. «Ο Νίκος θα επιστρέψει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Δεν θα επιστέψει στην καθημερινή ζώνη αλλά σε κάτι βραδινό, μία με δύο φορές την εβδομάδα.  Θα επιστρέψει με μία ανανεωμένη εκδοχή της μεσημεριανής εκπομπής που έκανε. Θα δούμε και τη Ματίνα Νικολάου ως ‘’Βάνια’’».

Απο την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Η εκπομπή Super Κατερίνα έχει ενδιαφέρον και δεν με ενδιαφέρει αν ανήκω σε πάνελ ή αν σχολιάζω. Όταν πιστεύεις στον εαυτό σου και έχεις καταθέσει γραφή ακόμα και μία ατάκα μπορεί να κλέψει την παράσταση. Δεν μπήκα πάλι στην τηλεόραση για να κάνω καριέρα, ομοκεντρικούς κύκλους κάνω πλέον, μέσα σε αυτήν».

Ενώ για την Άντζελα Δημητρίου είπε: «Αν δεν προσέξεις μία συνέντευξη μπορεί να εκθέσει μία οικογενειακή στιγμή. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή μία συνέντευξη που αναφέρεται σε οικογενειακή στιγμή ειδικά όταν το πρόσωπο είναι αγαπημένο. Ένα οικογενειακό πρόβλημα δεν λύνεται με μία συνέντευξη, αλλιώς μην ψάχνουμε για δικηγόρους αλλά για κανάλια». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως το «ταίρι» της Άντζελας Δημητρίου στο J2US θα είναι ο Στέλιος Δρουμαλιάς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz24l322rr6p)