STARTUPPER mag: Το περιοδικό της ελληνικής Startup σκηνής, το Σάββατο 17.02 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

1600χ640_02_2_


Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, μη χάσετε αποκλειστικά με τα «Παραπολιτικά» το περιοδικό STARTUPPER MAG, το περιοδικό της Καινοτομίας και της Νέας Οικονομίας, το πρώτο και ταυτόχρονα το μοναδικό έντυπο το οποίο κυκλοφορεί με στόχο να καταγράψει την επικαιρότητα και τη θεματολογία της ελληνικής Startup σκηνής, καθώς και όλες τις εξελίξεις στον κόσμο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας.

Μη χάσετε σε αυτό το τεύχος:

-Οι 50 Top Innovative Companies της Ελλάδας

Η συντακτική ομάδα του Startupper MAG σας παρουσιάζει τις 50 ελληνικές εταιρείες, όλων των μεγεθών και κατηγοριών, οι οποίες ξεχωρίζουν στους τομείς της καινοτομίας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, στο επιχειρηματικό μοντέλο που εφαρμόζουν, στην ανάπτυξη τους αλλά και στις στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης.

-HRTech: Η καινοτομία και η ΑΙ κρίσιμες πτυχές στα τμήματα HR του 2024

Το τοπίο της τεχνολογίας HR υφίσταται μια ταχεία και μετασχηματιστική εξέλιξη, φέρνοντας επανάσταση στη διαχείριση του εργατικού δυναμικού και επαναπροσδιορίζοντας τον ρόλο του HR εντός των οργανισμών. Από τον εξορθολογισμό των διαδικασιών πρόσληψης έως την ενίσχυση της δέσμευσης των εργαζομένων με την εταιρεία, οι τεχνολογίες HR έχουν γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών με γνώμονα την επιτυχία.

-Η ΔΕΗ μετασχηματίζεται σε μια καινοτόμα και τεχνολογική εταιρεία

Η ΔΕΗ, που βρίσκεται στην πρωτοπορία της καινοτομίας στην Ελλάδα, αποτελεί την επιτομή της σύγκλισης της τεχνολογικής προόδου, της βιωσιμότητας και της κοινωνικής ευθύνης. Ως κορυφαίος πάροχος ενέργειας, η ΔΕΗ έχει ξεπεράσει τα συμβατικά παραδείγματα, αξιοποιώντας την καινοτομία για την αντιμετώπιση πιεστικών προκλήσεων στον ενεργειακό τομέα, ενώ υπερασπίζεται τις αρχές της περιβαλλοντικής διαχείρισης και της ενδυνάμωσης της κοινωνίας.

-Nicolas Sadirac: Ο άνθρωπος που θέλει να φτιάξει τους επόμενους 1 εκατομμύριο προγραμματιστές

Ο Nicolas Sadirac αναδύεται ως μια οραματική δύναμη στον τομέα της εκπαιδευτικής τεχνολογίας, πρωτοπορώντας σε μετασχηματιστικές πρωτοβουλίες που επαναπροσδιορίζουν τα παραδοσιακά παραδείγματα μάθησης. Με μια αδιάκοπη δέσμευση για τον εκδημοκρατισμό της πρόσβασης στην εκπαίδευση και την προώθηση μιας κουλτούρας δια βίου μάθησης, o Sadirac έχει χαράξει ένα ξεχωριστό μονοπάτι στο τοπίο της edtech και πλέον το μονοπάτι αυτό τον οδηγεί και στην Ελλάδα.

Μαζί,

Ένα σπάνιο ιστορικό ντοκουμέντο, «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ», από τα επίσημα αρχεία του ΓΕΣ, το Σάββατο 17.02 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά

 

1600χ640_03_2_

Το Σάββατο 17.02 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τόμους της σειράς, «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ», από τα επίσημα αρχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

 

-ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕΡΟΣ Β΄

-ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΠΟΙΙΑΣ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1941) ΜΕΡΟΣ Α’

-ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΠΟΙΙΑΣ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1941) ΜΕΡΟΣ B΄

 

* Όσοι αναγνώστες έχασαν έναν ή περισσότερους τόμους της σειράς, μπορούν να τους παραγγείλουν από τον εφημεριδοπώλη τους ή να καλέσουν στο 211 1091100 (Δευτέρα - Παρασκευή, ώρες 10.00-18.00). Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.