Στο επεισόδιο του Survivor 2024 το βράδυ της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου 2024, η Κατερίνα Δαλάκα, αφού αναδείχθηκε ως η MVP παίκτρια για δεύτερη φορά ήρθε σε ρήξη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι δύο συμπαίκτριες καβγάδισαν μιλώντας για τον τρόπο που κανονίζονται τα ματσαρίσματα και το γεγονός ότι κάποιοι συμμετέχοντες ευνοούνται, επιλέγοντας μόνο αδύναμους παίκτες.

Δεν γίνεται να έχω συνέχεια εγώ το φιλότιμο

Αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Σήμερα μπροστά σε όλους προσπάθησα να εξηγήσω πώς έχουν τα πράγματα γύρω από μένα. Προσωπικά νιώθω αδικία σε σχέση με το τι ρόλο βαράω εδώ μέσα. Πιο πολύ έχει να κάνει με το πώς ματσαριζόμαστε και με το ποιες πρωτοβουλίες δίνονται σε ποιους. Εγώ πάντα κάνω πίσω και δίνω την ευκαιρία στους άλλους. Δεν γίνεται όμως να έχω συνέχεια εγώ το φιλότιμο».

«Θεωρώ ότι είμαι εντάξει απέναντι στην ομάδα μου. Δεν κοιτάζω ούτε το εγώ μου, ούτε τα στατιστικά μου αλλά από ό,τι φαίνεται κάποιοι τα κοιτάνε. Νιώθω αδικία», ανέφερε η παίκτρια των Κόκκινων.


Δεν φοβάμαι κανέναν παίκτη

Η Κατερίνα Δαλάκα από τη μεριά της, ανέφερε ότι: «Έχω αποδείξει σε όλα τα Survivor ότι μπαίνω στο 9, μπαίνω στα flag race, δεν φοβάμαι κανέναν παίκτη και μπαίνω όποτε η ομάδα μου το χρειαστεί. Θεωρώ ότι αυτή η συζήτηση δεν θα είχε γίνει, εάν η Ασημίνα είχε κερδίσει τη Δώρα. Έχασε και της βγήκαν αυτά τα νεύρα. Έχω αποδείξει σε όλα τα Survivor ότι μπαίνω στο 9, μπαίνω στα flag race, δεν φοβάμαι κανέναν παίκτη και μπαίνω όποτε η ομάδα μου το χρειαστεί».


Η Κατερίνα με είπε ψεύτρα

Τέλος, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τη διαφωνία τους, σχολίασε πως: «Η Κατερίνα προσωπικά με είπε ψεύτρα, είπε πολύ βαριές κατηγορίες για μένα σήμερα. Το ψεύτρα το κρατάω. Μόνο ψεύτρα δεν είμαι, είμαι ντόμπρα. Δεν ήρθα εδώ με το εγώ μου, θέλω να μείνω στο παιχνίδι για το διάστημα που έχω βάλει εγώ στο μυαλό μου και να επιστρέψω στην οικογένειά μου. Δεν είναι η ζωή μου το Survivor αλλά κάποιους τους έχει ρουφήξει το παιχνίδι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: