Σχεδόν τρία χρόνια μετά τη δημιουργία του οικονομικού και επιχειρηματικού site powergame.gr, ο όμιλος «Παραπολιτικά» κάνει το επόμενο βήμα στον χώρο της εξειδικευμένης πληροφόρησης. Σήμερα Τετάρτη ξεκινάει τη λειτουργία του το Energygame.gr, το ενεργειακό site του ομίλου, το οποίο φιλοδοξεί να παρέχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για τις εξελίξεις στο κρίσιμο μέτωπο της πράσινης μετάβασης.

Δείτε ΕΔΩ

Το Energygame.gr ξεκινάει με μια μικρή ομάδα συνεργατών που διαθέτουν, όμως, εξειδίκευση και εμπειρία σε θέματα που συνδέονται με την ενέργεια, το περιβάλλον και την οικονομία.

Με «προίκα» την εξαιρετική πορεία που είχε το powergame.gr στα τρία χρόνια λειτουργίας του, το νέο ενεργειακό site έρχεται για να καλύψει τις εξελίξεις στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον κόσμο, σε θέματα που ξεκινούν από τις μεγάλες επενδύσεις που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης μέχρι τις νέες τεχνολογίες, από τις οποίες θα κριθεί το κόστος της πράσινης μετάβασης, αλλά και τις στρατηγικές ESG που ενσωματώνουν πλέον όλες οι επιχειρήσεις.

800x800

Ο ενεργειακός τομέας, ειδικά μετά την κρίση που δημιούργησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, βρίσκεται στο επίκεντρο πολιτικών στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Οι ανατροπές της τελευταίας διετίας προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες και για τη χώρα μας, όπως δείχνουν οι μεγάλες επενδύσεις για πλωτά τερματικά φυσικού αερίου, διεθνείς ηλεκτρικές διασυνδέσεις, κ.ά.

Μέσα στην επόμενη δεκαετία θα κριθεί αν η χώρα μας και η υπόλοιπη Ευρώπη θα προχωρήσουν γρήγορα στην πράσινη μετάβαση που απαιτείται και αν θα κερδίσουν τη μάχη για τις νέες ενεργειακές τεχνολογίες που αναδύονται αυτή την περίοδο. Το Energygame.gr θα παρακολουθεί από κοντά το μεγάλο παιχνίδι ρυθμίσεων, τεχνολογιών, κυβερνήσεων και επιχειρήσεων.