Ο Ατζούν Ιλίτζαλι και ο Σκάι για αυτή τη σεζόν αποφάσισαν μία ριζική αλλαγή στον κανονισμό του «Survivor», υιοθετώντας την αμερικάνικη εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης.

Επί της ουσίας, επαναφέρουν το καθεστώς που είχε ισχύσει τις πρώτες σεζόν προβολής του προγράμματος στην Ελλάδα, στις αρχές της δεκαετίας του 2000 για την ακρίβεια, από τη συχνότητα του Mega.

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή. Όπως είναι γνωστό, οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση αγωνίζονται για την παραμονή τους στο ριάλιτι στον στίβο μάχης και δεν βασίζονται στην ψηφοφορία του κοινού.

Πολλοί θεατές του ριάλιτι αναρωτήθηκαν, όπως και ήταν εύλογο, εάν θα επιστρέψουν κάποια στιγμή οι ψηφοφορίες, ενώ υπήρξαν και ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι προσεχώς θα υπάρξει ανατροπή και ότι μετά από ένα διάστημα θα βρεθούμε ενώπιον ψηφοφορίας του κοινού.

Παρά τα σενάρια όμως που κυκλοφορούν, η παραγωγή και προσωπικά ο ίδιος ο Ατζούν δεν σκέφτονται -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- την επιστροφή της ψηφοφορίας του κοινού.


Δείτε επίσης: Survivor: Το εξωφρενικό ποσό που δίνει ο Ατζούν στους Διάσημους κάθε εβδομάδα

Θα επιστρέψει η ψηφοφορία του κοινού

Η νέα συνταγή του «Survivor», το οποίο παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός, θεωρείται επιτυχημένη τόσο για την Acun Medya όσο και για το κανάλι του Φαλήρου.

Και, όπως ήταν προβλεπόμενο άλλωστε, τώρα όλο το βάρος πέφτει στη στεγανοποίηση των διαρροών για τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων, των υποψήφιων προς αποχώρηση και των ίδιων τελικά των αποχωρησάντων.

Στο διά ταύτα, στην τελική φάση του ριάλιτι επιβίωσης (στον Άγιο Δομίνικο), η ψηφοφορία του κοινού θα επιστρέψει.

Στον τελικό το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει ποιος παίκτης θα είναι ο νικητής του νέου «Survivor», με τους δύο φιναλίστ όμως να πρέπει να έχουν παλέψει ως τότε για την παραμονή τους στον διαγωνισμό…

Υπάρχει η σκέψη η ψηφοφορία να επιστρέψει λίγο νωρίτερα, στους ημιτελικούς. Ωστόσο αυτό δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. 




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 29/1/2024