Σχεδόν τρία χρόνια µετά τη δηµιουργία του οικονοµικού και επιχειρηµατικού site powergame.gr, ο Όµιλος «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» κάνει το επόµενο βήµα στον χώρο της εξειδικευµένης πληροφόρησης για το επιχειρείν. Την επόµενη Τετάρτη ξεκινάει τη λειτουργία του το energygame.gr, το ενεργειακό site του οµίλου, το οποίο φιλοδοξεί να παρέχει έγκυρη και έγκαιρη ενηµέρωση για τις εξελίξεις στο κρίσιµο µέτωπο της πράσινης µετάβασης.

Το energygame.gr ξεκινάει µε µια µικρή οµάδα συνεργατών, που διαθέτουν, όµως, εξειδίκευση και εµπειρία σε θέµατα που συνδέονται µε την ενέργεια, το περιβάλλον και την οικονοµία.

Με «προίκα» την εξαιρετική πορεία που είχε το powergame.gr στα τρία χρόνια λειτουργίας του, το νέο ενεργειακό site έρχεται για να καλύψει τις εξελίξεις στην Ελλάδα, την Ευρώπη και στον κόσµο σε θέµατα που ξεκινούν από τις µεγάλες επενδύσεις που απαιτούνται για την αντιµετώπιση της κλιµατικής κρίσης µέχρι τις νέες τεχνολογίες, από τις οποίες θα κριθεί το κόστος της πράσινης µετάβασης, αλλά και τις στρατηγικές ESG, τις οποίες ενσωµατώνουν πλέον όλες οι επιχειρήσεις.

Ο ενεργειακός τοµέας, ειδικά µετά την κρίση που δηµιούργησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, βρίσκεται στο επίκεντρο πολιτικών στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσµο. Οι ανατροπές της τελευταίας διετίας προσφέρουν σηµαντικές ευκαιρίες και για τη χώρα µας, όπως δείχνουν οι µεγάλες επενδύσεις για πλωτά τερµατικά φυσικού αερίου, διεθνείς ηλεκτρικές διασυνδέσεις κ.ά. Μέσα στην επόµενη δεκαετία θα κριθεί αν η χώρα µας και η υπόλοιπη Ευρώπη θα προχωρήσουν γρήγορα στην πράσινη µετάβαση που απαιτείται και αν θα κερδίσουν τη µάχη για τις νέες ενεργειακές τεχνολογίες που αναδύονται αυτή την περίοδο. Το energygame.gr θα παρακολουθεί από κοντά το µεγάλο παιχνίδι ρυθµίσεων, τεχνολογιών, κυβερνήσεων και επιχειρήσεων. Η συνέχεια επί της οθόνης...