To Survivor έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες, οι κόντρες έχουν αρχίσει για τα καλά και πρόσφατα είχαμε και την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση. Ήδη έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι τρεις παίκτες, οι οποίοι έχουν φύγει με ένα ικανοποιητικό ποσό από το ριάλιτι επιβίωσης.

Τα μεγάλα ποσά, ωστόσο, είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι και τα νούμερα ζαλίζουν... Πιο αναλυτικά, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη και της Κρίστη Καθαργιά που έπαιρναν 4.000 ευρώ την εβδομάδα, στον Άγιο Δομίνικο έχουν απομείνει ο Νίκος Γκάνος, η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Αντωνά που -σύμφωνα με τις διαρροές- παίρνουν το ίδιο περίπου ποσό την εβδομάδα.

Η Κατερίνα Δαλάκα, ο Σάββας Γκέντσογλου, ο Αλέξης Παππάς, είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι με τις αμοιβές τους να φτάνουν τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα ενώ λίγο πιο κάτω είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου που φημολογείται ότι παίρνει 7.000 ευρώ την εβδομάδα.

Οι νέες αφίξεις στο team των διάσημων, Ντάνιελ Νούρκα και Ζωή Ασουμανάκη, φαίνεται ότι παίρνουν 2.000 ευρώ την εβδομάδα όπως και ο Παύλος Παπαδόπουλος που πρόσφατα αποχώρησε.

Με πρόχειρους υπολογισμούς, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, με τους εναπομείναντες παίκτες, ο Ατζούν Ιλιτζαλί πληρώνει 53.000 ευρώ την εβδομάδα για τις πληρωμές των διασήμων.