Μπορεί το περιβάλλον της επιχειρηµατικής τριανδρίας που συνθέτουν οι Μπάκος, Καϋµενάκης και Εξάρχου να διαµηνύει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν πρόκειται να µπει στη διαδικασία επέκτασης των τηλεοπτικών της δραστηριοτήτων πέραν του Action24 και του Attica (πολλώ δε µάλλον αν πρόκειται για το κεντρικό τηλεοπτικό τοπίο), ωστόσο εσχάτως δηµοσιεύµατα τους θέλουν να αναζητούν συχνότητα στη Βόρεια Ελλάδα, προκειµένου να καταστεί εφικτή η µετάδοση σήµατος σε υψηλή ευκρίνεια, σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

Αν συµβεί αυτό, θα πρόκειται πιθανώς για ακόµα έναν δίαυλο εκποµπής συγκεκριµένου περιεχοµένου και διάρκειας, πέραν των ψηφιακών πλατφορµών, και όχι για µια νέα ξεχωριστή τηλεοπτική προσπάθεια.

Η περαιτέρω επένδυση

Αυτό που µένει να φανεί είναι αν υπάρχει βάση σε αυτές τις πληροφορίες, δεδοµένου του γεγονότος ότι, κατόπιν της εµπλοκής στον χώρο του ∆ιαδικτύου και των δύο τηλεοπτικών σταθµών του Λεκανοπεδίου, οι τρεις επιχειρηµατίες φαίνεται να έχουν τραβήξει φρένο για την ώρα.

Φυσικά, η επίµαχη συζήτηση ουσιαστικά δεν αφορά ένα καινούργιο project, αλλά την περαιτέρω επένδυση στα κανάλια που βρίσκονται ήδη υπό την κατοχή τους...





*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 20/1/2024