Συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 ξεκίνησε ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο μετά την πρεμιέρα του «DragonsDen».
Το συμβόλαιο του παρουσιαστή και παραγωγού, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου το 2021, λήγει τον Απρίλιο.


Δείτε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης: "Μου λείπει ακόμα ένα παιδί, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε"



Τι λένε οι πληροφορίες

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αμφότερες οι πλευρές είναι θετικές στη συνέχιση της «ένωσης δυνάμεών» τους, με βασικό στόχο να υπάρξει και «Dragons’ Den 3».

Ακόμα, ωστόσο, δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι λεπτομέρειες του καινούργιου του συμβολαίου, ενώ υπάρχει μία σημαντική παράμετρος που μένει να συμφωνηθεί.

Θα συνεχίσει να είναι αποκλειστικής συνεργασίας το νέο ντιλ;

Δείτε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Η πρεμιέρα του Dragons' Den, ο Λιανός και η ατάκα για το Survivor που θα συζητηθεί



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τανιμανίδης, που δραστηριοποιείται και ως παραγωγός μέσω της εταιρείας που έχει από κοινού με τον Μιχάλη Ισκά, επιθυμεί να υπάρξει μεγαλύτερη ευελιξία στη συνεργασία του με το κανάλι, ούτως ώστε να μπορεί με την ιδιότητα του παραγωγού να αναλάβει projects και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Φέρεται μάλιστα, επιπροσθέτως, να έχει συζητήσει και με άλλα κανάλια για κάποια projects, όπως για παράδειγμα για το «World Party», που παρουσίαζε με τον Γιώργο Μαυρίδη και το οποίο επιθυμεί διακαώς να επαναφέρει στη μικρή οθόνη.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 25/1/2024