Οριστικοποιήθηκαν οι αλλαγές στον νέο κύκλο του «My Style Rocks», που ξεκινά γυρίσματα στις 26 Ιανουαρίου. Kαι όλα έγιναν ακριβώς όπως τα έχουμε γράψει σε προηγούμενα δημοσιεύματά μας.

Στο διά ταύτα, τη Δευτέρα που πέρασε υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ για το ριάλιτι στάιλινγκ ο trend setter (κατ’ αρχάς) και (δευτερευόντως) επιχειρηματίας και σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς. Επίσης, το (καλοντυμένο) μοντέλο Έβελυν Καζαντζόγλου.

Οι δυο τους ετοιμάζονται με φόρα να κατακτήσουν το κοινό, μετά την άδοξη πορεία παρά τις υπερπροσπάθειες που κάθε τρεις και λίγο άγγιζαν την υπερβολή της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Όπως βέβαια σας έχουμε επισημάνει, από το τιμ αποχωρεί και ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, εφεξής η οικοδέσποινα Κατερίνα Καραβάτου μόνο τον Στέλιο Κουδουνάρη θα αντικρίζει στη θέση του.

Η πρόταση του Λάκη Γαβαλά και η αποχώρηση του Δημήτρη Σκουλού

Ο δεύτερος κύκλος του διαγωνισμού ξεκινάει με το κάστινγκ των παικτριών να ολοκληρώνεται σήμερα.

Ο Λάκης Γαβαλάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει προτείνει στην παραγωγή τη συμμετοχή και ανδρών παικτών. Αυτό, να επισημάνουμε, είχε συμβεί και στο παρελθόν. Νικητής μάλιστα αναδείχθηκε ο Σπύρος Νικολαΐδης, τον οποίο στη συνέχεια είδαμε και ως ηθοποιό στη «Γη της ελιάς» του Mega.

Όσο για τον Σκουλό, από τις 15 Δεκεμβρίου είχε ενημερώσει τους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον επόμενο κύκλο. Θέλει να ξεκουραστεί και από την «εικόνα», την TV την ίδια, αλλά και από τα πολύωρα γυρίσματα, και να επικεντρωθεί στη δουλειά του. Τυπικά το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται την 31η Ιανουαρίου, ενώ οι σχέσεις του με το κανάλι παραμένουν άψογες.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι ο Δημήτρης είναι επιστήθιος φίλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου -παρουσιάστριας του «Shopping Star»-, με τις τελευταίες πληροφορίες να επιμένουν ότι του έχει γίνει κρούση για να συμμετάσχει στο γνώριμό του, αφού από εκεί τον γνώρισαν οι τηλεθεατές, «GNTM».

Tip: Δημήτρης Σκουλός, Σοφία Χατζηπαντελή, Στέλιος Κουδουνάρης και Κατερίνα Καραβάτου θα συναντηθούν μία ακόμη -τελευταία- φορά τηλεοπτικά στη live ανακοίνωση του αποτελέσματος του τελικού του τρέχοντος κύκλου του «My Style Rocks».




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 18/1/2024