Στα νέα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε στον "Σασμό", η Καλλιόπη κάνει ένα ξεκαθάρισμα με τον Αντρέα και του αποκαλύπτει μια αλήθεια που του προκαλεί ταραχή.

Του αποκαλύπτει πως ο βιολογικός του πατέρας είναι ο Ρούσσος Σταματάκης και αυτό θα τον κάνει να εξαφανιστεί από το χωριό.

Σύμφωνα με το περιοδικό "TV24", όλοι θα μιλάνε για την εξαφάνισή του, όμως ο Τηλέμαχος και η Εύα θα είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να μάθουν τι συμβαίνει. Όταν ο Τηλέμαχος καταλάβει πως έφυγε ο αδερφός του χωρίς να πάρει προσωπικά αντικείμενά του μαζί του, θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως δέχθηκε επίθεση από εχθρό, το οποίο θα το μοιραστεί με τον Γιάννο και τον Μανούσο Μουντάκη.

Δείτε επίσης: “Σασμός” – Spoiler: Η Καλλιόπη ορκίζεται σασμό στον νεκρό άντρα της

Ο Τηλέμαχος θα ορκιστεί εκδίκηση, καθώς θεωρεί πως ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι ο Μαθιός και θα ζητήσει τη βοήθεια του Μανούσου. Οι τρεις άντρες αποφασίζουν να βλάψουν την Βασιλική, αντί για τον ίδιο τον Μαθιό.

Καθώς καταστρώνουν τα σχέδιά τους τη στιγμή που η Μάγδα, η γυναίκα του Λάζαρου, θα τηλεφωνήσει στη Μαρίνα και θα την ενημερώσει για το χτύπημα που οργανώνει η οικογένειά της στον μεγάλο γιο της Καπετάνισσας.

Το σχέδιο του Παύλου

Ο Μαθιός μαθαίνει τις προθέσεις του Τηλέμαχου και μηνύει σε όλους ότι δεν φοβάται. 

Μια πρόσκαιρη λύση θα βρει ο Παύλος, που δεν θέλει να κινδυνεύσει η ζωή του Μαθιού.

Δείτε επίσης: Ο Δημήτρης Λάλος λέει "ναι" σε τέταρτο κύκλο του "Σασμού"



Θα καλέσει τον Τηλέμαχο να μιλήσουν και θα τον κατευθύνει σε μια άλλη πλευρά. 

Σκοπός του Παύλου είναι να κερδίσει χρόνο, μέχρι να φανεί πως δεν είναι ο Μαθιός πίσω από την εξαφάνιση του αδελφού του.