Ιδιαίτερη σηµειολογία είχε, αν µη τι άλλο, η είδηση της νέας σύνθεσης του Διοικητικού Συµβουλίου του Οpen στο παρά πέντε της έλευσης του νέου χρόνου.

Η ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συµβούλου από τον Γρηγόρη Σαββίδη (ανιψιό του ιδιοκτήτη του καναλιού), στη θέση του Νίκου Αργυρού, έχει να κάνει µε την πρόθεση του µεγαλοµετόχου του ΠΑΟΚ να καταδείξει πως ο ίδιος εξακολουθεί να έχει στα χέρια του και το µαχαίρι και το πεπόνι σε ό,τι αφορά το µέλλον του καναλιού της Παιανίας, ειδικότερα από τη στιγµή που το προηγούµενο διάστηµα υπήρξαν έντονες φήµες περί νέου γύρου επαφών για την πώληση πακέτου µετοχών της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Open.

Ο διπλός ρόλος του Χρήστου Παναγιωτόπουλου

Ιδιαίτερης αναφοράς όµως χρήζει και η περίπτωση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος, εκτός από επικεφαλής του ενηµερωτικού τοµέα του τηλεοπτικού σταθµού, είναι ταυτόχρονα µέλος του Δ.Σ.

Υπενθυµίζεται ότι το περιβάλλον Σαββίδη είχε στηρίξει εµπράκτως τον έµπειρο δηµοσιογράφο µε φόντο τις διαδοχικές αναταραχές που είχαν υπάρξει στους κόλπους της ενηµέρωσης.

Ενδεικτικό, δε, καλού διαύλου επικοινωνίας των δύο πλευρών είναι το γεγονός ότι το όνοµα του Χρήστου Παναγιωτόπουλου συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της πυραµίδας του καναλιού, όχι µόνο ουσιαστικά, αλλά και συµβολικά, σε µια περίοδο που είχε αναπτυχθεί φηµολογία για ενδιαφέρον ανταγωνιστικών τηλεοπτικών σταθµών για το πρόσωπό του.

Κατά τα άλλα, ο Τζώνη Καληµέρης είναι επίσης µέλος, ως διευθυντής επιχειρησιακής λειτουργίας, και αντιπρόεδρος το alter ego του Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιντιάν.



*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" στις 5/1/2024