Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Πέμπτης, στον αέρα του “Πρωινού“, τοποθετήθηκε για το σχόλιο που έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος για τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε χθες μέσα από την εκπομπή στον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης με ένα σχόλιο που ωστόσο πυροδότησε την αντίδραση του Κυριάκου Βελόπουλου.

“Ο Γιώργος Καπουτζίδης μου είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου γιατί δεν ασχολείσαι με τον κ. Βελόπουλο, που έχει βρει ένα φάρμακο που τελειώνει τον κορωνοϊό. Ο κ. Βελόπουλος δεν το άφησε αναπάντητο και έκανε μία ανάρτηση πριν από λίγα λεπτά. Απάντησε στον κ. Καπουτζίδη με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, όντας συνήθως απαξιωτικός σε αυτούς τους οποίους αναφέρεται. Βάζει και μία φωτογραφία του Καπουτζίδη, που δεν είναι η πιο κολακευτική και είναι σαν κάπως στενοχωρημένος, τσαντισμένος” ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

“Χάνουμε την ουσία που είναι η ευγένεια”

“Κάποιες λέξεις έχουν χάσει την αξία τους, όπως η λέξη bullying και ομοφοβικός είναι πια αστείες έτσι όπως τις χρησιμοποιούμε. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να πάμε στα αρχέτυπα να δούμε τι είναι προσβλητικό, ανέντιμο να λέει κάποιος προς κάποιον άλλον. Θεωρώ ότι είναι πιο βασικό από το να χαρακτηρίζουμε με μία λέξη της μόδας. Ένα τέτοιο απρεπέστατο, απαράδεκτο και αντιαισθητικό σχόλιο. Πρέπει να πάμε σε μία λογική και μία κριτική κατά την ταπεινή μου γνώμη, η οποία να είναι πιο ουσιαστική. Χάνουμε την ουσία που είναι η ευγένεια από έναν άνθρωπο προς έναν άλλον. Προφανώς ο κ. Βελόπουλος θέλει να συγκρατήσει και να μεγαλώσει ένα δικό του ακροατήριο, άρα πρέπει να βρίσει κάποιον δικαιώνοντας αυτά που έλεγε χθες ο Καπουτζίδης, ο οποίος είπε ότι κάθε μέρα θα με πει κάποιος γκέι ή ανώμαλο στην τηλεόραση. Εγώ είπα ότι δεν είναι έτσι και βγαίνει ο κ. Βελόπουλος -δεν τον είπε ανώμαλο-, όμως το σχόλιο να πάει να γυαλίσει πόμολα δεν ξέρω αν είναι ομοφοβικό και σεξιστικό, είναι όμως ένα απαράδεκτο, χυδαίο σχόλιο” κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο: