Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχθηκαν στο Χριστουγεννιάτικο «Σπίτι με το MEGA» τον Πάνο Κιάμο για μια μοναδική βραδιά.

Το πρόγραμμα πήρε φωτιά με τον Πάνο Κιάμο να ερμηνεύει πολλές από τις κορυφαίες επιτυχίες του.

Η έκλπηξη της βραδιάς ήταν στην έναρξη του προγράμματος ότιν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγούδησε «Χριστούγεννα είσαι εσύ» και μας ταξίδεψε σε… χιονισμένα τοπία.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά για όλους εμάς το νέο του τραγούδι, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα μας συνοδεύει για πολλά ακόμα Χριστούγεννα.

Ο… συνοικοδεσπότης (μαζί με την Ρούλα Κορομηλά) της εκπομπής ερμήνευσε το νέο του τραγούδι «Χριστούγεννα Είσαι Εσύ». Μια δυνατή ‘80s μελωδία από τον ίδιο και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, η οποία μας ταξιδεύει σε χιονισμένα τοπία με αναμμένο τζάκι, παρέα με τους αγαπημένους μας ανθρώπους!

Πρόκειται για το πρώτο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του ανεβαστικού «Όλα Πολύ» αλλά και του «Άναψε Μου Ένα Τσιγάρο», ένα αισθαντικό ντουέτο με τον Θέμη Αδαμαντίδη.