Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Milky Way» συνοψίζεται σε έναν ύμνο στη δύναμη της προσωπικής επιλογής.

Η Μαρία, την οποία υποδύεται η Κορίνα Ντουλάαρτ, δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτά τα Χριστούγεννα, καθώς η ενηλικίωσή της γίνεται με θάρρος κόντρα στη γνώμη των άλλων και πίστη στο δικό της άστρο.

Το φινάλε της σειράς «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου γράφεται απόψε στις 11.20 στο Mega και έχει όλα εκείνα τα συστατικά που ομορφαίνουν τη ζωή: αποφασιστικότητα, συγχώρεση, ισχυρούς δεσμούς, αισιοδοξία για το καλοκαίρι που έρχεται ύστερα από έναν πολύ βαρύ χειμώνα.

Η ιστορία του «Milky Way» ολοκληρώνεται έχοντας αφήσει το δυνατό της αποτύπωμα. Όπως θα δούμε, η στιγμή της μεγάλης απόφασης έχει φτάσει.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η Μαρία, με τη βοήθεια του Τζο, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, και ύστερα από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να είναι στην ώρα της στην κλινική. Θα κάνει άραγε αυτό για το οποίο ήρθε στην πρωτεύουσα ή θα έχει δεύτερες σκέψεις;

Επιστρέφοντας στη μικρή της χιονισμένη πόλη, έρχεται αντιμέτωπη με τις επιλογές της. Πρώτα ο Τάσος και στη συνέχεια η οικογένειά της θέλουν να μάθουν τι πήγε να κάνει στην Αθήνα. Και, κάπως έτσι, το καλοκαίρι που θα έρθει λιώνει το χιόνι και ενηλικιώνει τους πάντες. Μικρούς και μεγάλους.

Για τη Μαρία ανοίγεται ένας μεγάλος δρόμος, έτοιμος να την ταξιδέψει όπου εκείνη θέλει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, πέρα από το στοιχείο της διαφορετικότητας, η σειρά ανέδειξε και την Ντουλάαρτ: ένα χαμηλών τόνων πλάσμα, με ταλέντο που, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει. Και στον γαλαξία της TV και γενικότερα της εγχώριας υποκριτικής.

Όσο για τον Γεωργόπουλο, τον παρτενέρ της, και οι δικές του μετοχές ανέβηκαν στο χρηματιστήριο της TV. Και το ρεζουμέ;

Ο κόσμος έχει ανάγκη να δει αλλιώτικα πρότζεκτ. Κάτι που αποδείχθηκε και τώρα, με το σίριαλ που προέβαλε το Mega.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 21/12/2023