Οι τεταμένες σχέσεις του Καρόλου με τους δύο γιους του, το δίλημμα της βασίλισσας Ελισάβετ για το αν θα πρέπει να παραχωρήσει τον θρόνο και ο θάνατος του Φιλίππου, αλλά και άγνωστες στιγμές από την γνωριμία των Γουίλιαμ και Κέιτ είναι μερικά από αυτά που διαδραματίζονται στα 4 τελευταία επεισόδια του 6ου και τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «The Crown» που δημοσιεύθηκαν στο Netflix.


Το… naked dress της Κέιτ

Ένα στιγμιότυπο και μια πράξη που η Κέιτ αλλά και η βασιλική οικογένεια θα ήθελε να μην υπάρχει, αναβίωσε η σειρά, θέλοντας να θυμίσει το πώς γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν Γουίλιαμ και Κέιτ.

Δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή της στη φιλανθρωπική εβδομάδα μόδας του St Andrews φορώντας ένα φόρεμα που άφηνε πολύ λίγα στη φαντασία.

Το φόρεμα δημιουργήθηκε από μια φίλη της Κέιτ και ήταν κατασκευασμένο από διαφανές ύφασμα και κορδέλα. Αυτή θα είναι μια στιγμή που θα στοιχειώνει για πάντα την πριγκίπισσα Κάθριν αλλά θα κάνει και τον φίλο της έως τότε, Γουίλιαμ, να την ερωτευτεί παράφορα.


Η αρραβωνιαστικιά του Ντόντι Αλ Φαγιέντ


Στα τελευταία επεισόδια της σειράς εμφανίζεται η Κέλι Φίσερ, η αρραβωνιαστικιά του Ντόντι Αλ Φαγιέντ.

Ο πολυεκατομμυριούχος ανακοίνωσε στην Νταιάνα ότι ήταν αρραβωνιασμένος ενώ εκείνη έπαιζε πιάνο στο πολυτελές του γιοτ για να του απαντήσει «συγχαρητήρια». Κανείς δεν ξέρει αν αυτός ήταν ο πραγματικός διάλογος των δύο.

Αυτό που όλοι ξέρουν ωστόσο είναι ότι αφού το μοντέλο έμαθε για την σχέση του αρραβωνιαστικού της από τα εξώφυλλα των περιοδικών, κατέθεσε μήνυση.