Περίπου δύο ώρες κράτησε την περασµένη Τρίτη η επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στις εγκαταστάσεις του Alpha και του Star στη Λυκόβρυση, όπου έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha µε τον Αντώνη Σρόιτερ.

Όπως µαθαίνουµε, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έφτασε περίπου στις 6.45 στο κανάλι και, αφού πέρασε από το µακιγιάζ, µπήκε στο στούντιο για τη συνέντευξη, η οποία ήταν «ζωντανή», κάτι που δεν συνηθίζεται για τους πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι προτιµούν να τις «γράφουν» νωρίτερα, για να υπάρχουν περιθώρια κάποιας εκ των υστέρων παρέµβασης.

Μετά την συνέντευξη

Με το τέλος της συνέντευξης, κατευθύνθηκε προς τη µεγάλη αίθουσα, όπου οι οικοδεσπότες υποδέχονται τους υψηλούς επισκέπτες του συγκροτήµατος. Εκεί ήταν o ισχυρός άνδρας του οµίλου, Πάνος Κυριακόπουλος, αλλά και ο διευθύνων σύµβουλος του καναλιού, Μανώλης Δραϊνάκης, που είχαν µια πολύ θερµή συζήτηση µε τον κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος συνοδευόταν από την επικεφαλής του Τοµέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Στέφη Μουρελάτου.

Στη συνάντηση, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ, ήταν παρόντες επίσης διευθυντικά στελέχη, αλλά και συντάκτες από το πολιτικό ρεπορτάζ, που είχαν την ευκαιρία να τα πουν µε τον κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" στις 16/12/2023