Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι το κάστινγκ για τους Μαχητές του Survivor του 2024 αφού στην Ελλάδα είναι και ο Ατζούν Ιλιτζαλί που ως γνωστόν δίνει την τελική έγκριση για τους παίκτες που θα δούμε στα ριάλιτι που κάνει παραγωγή.

Στα γραφεία της παραγωγής είναι και ο Γιώργος Λιανός που θα το παρουσιάζει και φέτος.

Το Fay’s time συνάντησε τον Ιλιτζαλί και ήταν εκείνος που αποκάλυψε ότι το φετινό ριάλιτι θα έχει τεράστιες αλλαγές όπως και την ημερομηνία της πρεμιέρας.

«Θα βγει στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιοι παλιοί παίκτες γιατί ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες.

Έρχονται μεγάλες αλλαγές φέτος, όχι sms. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι μια αγωνιστική χρονιά και κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Αν χάσει αποχωρεί.

Διαβάστε επίσης:  Survivor 2024: "Χρυσάφι" στα πόδια των "παλιών" δίνει ο Ατζούν

Φυσικά θα υπάρχουν τα Συμβούλια και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ 2 παικτών και θα προέρχονται από τις καλύτερες στιγμές τριών παικτών».

Στην εκπομπή προστέθηκε ακόμα ένα όνομα στον μακρύ κατάλογο όσων ακούγονται ότι έχουν κάνει ραντεβού με την Acun Medya.

Έτσι εκτός από τον Δημήτρη Βλάχο, τον Σάββα Πούμπουρα, τον Τζέιμς Καφετζή, τον Αλέξη Παππά, τη Μαρία Αντωνά και την Κατερίνα Δαλάκα ήρθε να προστεθεί και το όνομα του Βασίλη Πορφυράκη αλλά και της Ειρήνης Παπαδοπούλου που δεν είχαν ακουστεί.