Το δεύτερο μέρος της 6ης και τελευταίας σεζόν της σειράς «Crown» αναμένεται να προβληθεί από την πλατφόρμα του Netflix στις 14 Δεκεμβρίου και το trailer που κυκλοφόρησε προϊδεάζει το κοινό για ένα «επικό φινάλε».

Με χαμόγελα που έκρυβαν ανάμικτα συναισθήματα συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της σειράς «Crown»», λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος της 6ης και τελευταίας σεζόν.

Στο τελευταίο μέρος της δημοφιλούς σειράς, τη βασίλισσα Ελισάβετ απασχολεί η βαθιά κρίση στην οποία βρέθηκε η βασιλική οικογένεια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ενώ σκέφτεται όλο και περισσότερο την υστεροφημία της λίγο πριν γιορτάσει μισό αιώνα στον θρόνο, το 2002.

Οι δύσκολες σχέσεις του Καρόλου με τους γιους του, ο γάμος του με την Καμίλα και το μέλλον της μοναρχίας προβληματίζουν την Ελισάβετ που βλέπει μια αχτίδα ελπίδας στο νέο βασιλικό ειδύλλιο του Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Η Ελισάβετ αναπολεί τα πρώτα χρόνια του γάμου της με τον Φίλιππο και σκέφτεται τη σχέση της με την αδελφή της Μάργκαρετ λίγο πριν πεθάνει.

Ο θάνατος της βασίλισσας τον Σεπτέμβριο του 2022 έφερε αλλαγές στο αρχικό σενάριο που καλύπτει τα γεγονότα μέχρι το 2005.

Από την τελευταία συνάντηση των συντελεστών, δεν έλειψαν τα πολιτικά μηνύματα. «Μόνιμη εκεχειρία», «ελευθερία στους ομήρους» και «τέλος της κατοχής» είχε γράψει στα χέρια του σχολιάζοντας τον πόλεμο στη Γάζα, ο Χαλίντ Αμπντάλα, που ενσαρκώνει τον Ντόντι Αλ Φαγέντ.

Τα τελευταία έξι επεισόδια της σειράς κυκλοφορούν στις 14 Δεκεμβρίου στην πλατφόρμα του Netflix.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: