Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν θα είναι στη φετινή, δεύτερη σεζόν του «My Style Rocks», δίπλα στον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού», το μοντέλο για πρώτη φορά, εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

«Είμαι ΟΚ! Είμαι σούπερ κουρασμένη. Είναι μια χαρά τα γυρίσματα. Αγαπάω τα κορίτσια. Τι κάνω; Πετάω πράγματα; Δεν νομίζω πως αυτά είναι αληθινά! Όταν ήρθα εδώ, ήμουν μόνη μου. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι σωστό πράγμα. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στο νέο κύκλο του “My Style Rocks”. Δεν ήταν να κάνω δεύτερη σεζόν, να σου πω την αλήθεια. Αν δεν το κάνω, δεν είναι περίεργο. Δεν ήμουν έτοιμη για δεύτερο. Έχω μείνει ικανοποιημένη με τη συνεργασία. Εγώ δεν μένω εδώ. Το σπίτι μου είναι στο Λονδίνο και, όταν τελειώνω, πάω πίσω σε ένα ξενοδοχείο. Ούτε η οικογένειά μου είναι εδώ, είμαι πολύ μόνη μου. Είμαι τυχερή που έχω μια οικογένεια που πάω, με τον Στέλιο, την Κατερίνα και τον Δημήτρη και τα κορίτσια. Κουράστηκα όμως λίγο» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Χατζηπαντελή.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "On Time" στις 28/11/2023